Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Környezetbarát TZ szalagok

2011.05.19.

Célkeresztben a környezettudatosság. A Brother népszerű és elismert Brother Earth programjának keretében 2011. május elejétől fokozatosan környezetbarát TZe szalagokra cseréli le az eddigi TZ szalagjait.

Az új szalagok 80 százalékkal kevesebb műanyagot tartalmaznak és legalább 5 százalékban újrahasznosított anyagból készülnek – emellett természetesen megőrizték korábbi előnyös tulajdonságaikat is.

Ha egy mód van rá, akkor a gyorsaság és eredményesség mellett dolgozzunk környezettudatosan! Éves szinten rengeteg irodában felmérhetetlen mennyiségű irodaszer kerül a szemétbe, köztük sok a nem-, vagy csak nagyon lassan lebomló hulladék. A Brother kiemelten fontosnak tartja a környezet megóvását, ezért az irodatechnikai cégek között Brother Earth néven elsőként indította el környezeti programjait (www.brotherearth.com).

A Brother Earth program keretében a Brother a kitartó fejlesztésnek köszönhetően létrehozta új P-Touch TZe szalagjait, amelyek valamennyi korábbi Brother címkéző készülékhez használhatóak. A TZ szalagokról TZe szalagokra történő átállás több hullámban megvalósuló folyamat, előbb a Kínában, majd a Japánban gyártott szalagok fognak cserélődni. Az új TZe szalagokat 2011. május elejétől Magyarországon is fokozatosan - az előd TZ modellek kifutásával összehangolva - vezetjük be. Néhány új TZe szalag: a TZe-141, TZe-135, TZe-551 és a TZe-251CIV szalagok már most is elérhetők a Digitáltechnikánál.

Az új TZe szalagok az átgondolt tervezésnek köszönhetően még inkább környezetbarát termékek. A szalagok nevében megjelenő „e” betű az angol „ecology” és „earth” („ökológia” és „Föld”) szavak kezdőbetűjét hordozza,  ezzel is kiemelve az új megjelenés környezettudatos tervezését. A TZe szalagok használata kevesebb energiafelhasználást és környezetszennyezést, ugyanakkor könnyebb újrahasznosíthatóságot és még inkább környezetbarát terméket eredményez. A környezetterhelés csökkentése érdekében az új szalagok gyártásához legalább 80 százalékkal kevesebb műanyagot használ fel a Brother, a műanyag kazetta tömege pedig legalább 13 százalékkal kiesebb. Ugyanakkor a szalagok és kazetták legkevesebb 5 százalékban újrahasznosított anyagokat is tartalmaznak, és a korábbi papírdoboz helyett kisebb környezetterhelést jelentő műanyagzacskó csomagolást kaptak. Korábbi kiváló tulajdonságaikat megtartva a Brother TZe szalagok elődjeiknél 10 százalékkal erősebben tapadnak, jobban ellenállnak a nedvességnek és még pontosabban illeszkedő felső lamináló réteget kapnak. A TZe szalagok ára változatlan, viszont új EAN kódokkal kerülnek forgalomba.


Az új környezetbarát csomagolás

Az új TZe szalagok bevezetése tovább erősíti a Digitáltechnika Kft. március 31-én útjára indított Brother Label Expert programját, melyet kiemelt partnereink számára hirdettünk meg. A új, országos hálózat kiépítésének előzetes lépéseként a Digitáltechnika az év elején megkezdte a japán Shinsei cég HALLO címkefelrakóinak forgalmazását.

A Brother Label Expert Day rendezvény keretében kiképzett Brother Címke Szakértőket kiemelten kezeljük az árak és a kiszolgálás tekintetében. Megéri tehát a Digitáltechnika új csapata tagjának lenni! Ha valaki az idei rendezvényt kihagyta, mégis szeretne csatlakozni országos hálózatunkhoz, még megteheti! Ha felkeltettük érdeklődését, a részletekért keresse Kaproncai Tamás ügyvezetőt a 06 30 927 5638-as telefonszámon!


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TAVASZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
5 év garancia!
x