Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Legyen játék a címkézés!

2011.02.07.

A Digitáltechnika Kft. eddig is a legjobb és legkedvezőbb áru címkenyomtatókat és a hozzájuk tartozó csúcsminőségű etikett, illetve szalagválasztékot kínálta az ügyfeleinek. Azonban mindig próbálunk újítani...

S ezt tesszük a 2011-es év elején is, amikor új disztribúciót indítunk. A Digitáltechnika idén tavaszra tervezi a Brother Label Expert hálózat magyarországi kiépítését és ennek egyik előzetes lépéseként februártól megkezdi a kézi címkefelrakó készülékek (label applicator) importálását a japán Shinshei cégtől. Ezeket a készüléket jelenleg Európában egyedül nálunk lehet megvásárolni.

HALLO LA-30A Digitáltechnika közvetlenül a gyártól importálja a HALLO LA-30/60 elnevezésű készülékeket. A két készülék abban tér el egymástól, hogy a 30-as készülékbe maximum 35 mm széles szalagot, a 60-as készülékbe pedig 64 mm-es szalagot tehetünk. A készülék mechanikus működésű, leginkább az árazó gépekhez hasonlítható. A címkék nagyságát egy mechanikus szenzor érzékeli, így a „ravasz" meghúzásával pontosan annyit tol a szalagon, amekkora a címke. A HALLO készülékeken azonban található egy biztonsági „stopper" csúszka is, amellyel beállíthatjuk a címkék hosszúságát. A készülék az etiketteket általában jól rakja az adott felületre, azonban ha nem teljesen egyenletes felületre szeretnénk rányomni, akkor igénybe vehetjük a készülék elején található gumigörgőket, amelyekkel az etikettet könnyedén rásimíthatjuk a kívánt felületre.

HALLO LA-60A címkefelrakó készülékek több felhasználási területen is nagyon hasznosak lehetnek. Az egyik legfontosabb talán, hogy az importált árukra kötelezően fel kell ragasztani egy forgalmazói címkét, amelynek minimum tartalmaznia kell a magyarországi forgalmazó nevét és címét, a termék megnevezését, illetve a származási országot. A címkefelrakó készülékek segítségével ezeket az olykor kis méretű címkéket akár kimondottan nagy mennyiségben is sokkal könnyebb felragasztani a termékekre, mintha kézzel kellene ezt megtennünk. A készülék hasznos lehet nagyobb mennyiségű boríték megcímzésekor, reklámkiadványok egyediesítéséhez-címkézéséhez, illetve a szállítmányozás és a logisztika területén gyakran előálló jelölési feladatok megoldásánál tehet nagy szívességet a mindennapi munkában.

A címke felragasztó egy egyszerű, de zseniális ötlettel jött létre. Használata gyerekjáték, az élettartama pedig hosszú, nem kell minden évben újat vásárolni belőle. A Digitáltechnika a legkedvezőbb áron kínálja a japán Shinshei HALLO LA-30/60 címkefelragasztó készülékeit partnereinek hazánkban, de egész Európában is.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
NYÁRI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
Fotókönyv szoftver
x