Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Cégcsoportról

A DIT Cégcsoport

A DIT Cégcsoport több mint 40 éve a magyar informatikai piac meghatározó szereplője. Sikereinket annak köszönhetjük, hogy az elmúlt évek alatt mindvégig a minőséget képviseltük - a DIT Cégcsoport alapvető üzleti stratégiája, az ügyfeleinknek nyújtott teljes körű szolgáltatás, valamint olyan termékek, szolgáltatások és fejlesztések nyújtása, melyek partnereink és vevőink igényeit a lehető legmagasabb szinten légíti ki. Bár cégeink központjai Győrben találhatók, több, mint 30 éve jelen vagyunk Budapesten is, az általunk nyújtott szolgáltatások és forgalmazott termékeink pedig jelen vannak az egész magyarországi piacon.

A családi vállalkozásként induló cég nagy utat tett meg az 1982-es alapítás óta. A DIT az informatikával együtt vált nagykorúvá, a mechanikus, elektromos, majd elektronikus „hardvertől”, az első PC-ken át eljutva napjaink csúcstechnikájáig. A minőségi szolgáltatások biztosítása érdekében a DIT 2000-óta ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer szerint működik. Az alapítás óta a DIT Cégcsoport minden esztendő nyereségét szinte teljes egészében visszaforgatta fejlesztésre, beruházásra.

A DIT Cégcsoport tevékenységét a könnyebb átláthatóság és ellenőrizhetőség miatt már több éve stratégiai üzletágakra bontva végzi, ezekből az üzletágakból fejlődtek ki a DIT Cégcsoportot alkotó cégek.

DIT Cégcsoport

  • Digitáltechnika Kft.
  • DiFolt Szolgáltató Kft.
  • DIT-Energy Kft.

A DIT Cégcsoport stratégiai üzletágai:

  • Kereskedelmi üzletág (kis és nagykereskedelem, önálló külkereskedelem)

Számítógépek, összeszerelt, illetve kész eszközök értékesítése, különféle kellékanyagok, perifériák, és egyéb termékek (nyomtatók, irodatechnikai eszközök, vizuáltechnikai eszközök, stb.) forgalmazása.

  • Digitális fotó üzletág

Az egyik legújabb üzletág, melynek feladata a digitális fotótechnikai eszközök, digitális fényképezőgépek és kiegészítőik értékesítése, valamint a megfelelő szerviz háttér biztosítása.

  • Digitális fotókioszk és fotólabor üzletág

A Digitáltechnika Cégcsoport a KIS PHOTO-Me Group által gyártott Digitális Fotókioszk automatáknak, DKS minilaboroknak, automata renszerű albumkötőgépeknek és egyéb berendezéseinek kizárólagos magyarországi importőre, disztribútora, és szerviz háttérének biztosítója. Nem csak a gépek forgalmazását, de azok magyarosítását, üzemeltetését és karbantartását is magunk végezzük.

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
5 év garancia!
Fotókönyv szoftver
x