Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Label Expert Day 2011

2011.04.13.

DIT-Brother Label Expert Day: Szakmai bemutató és kaland a Tropicariumban. A Digitáltechnika Kft. bejelentette a Brother Label Expert programot...

2011. március 31.-én indítottuk útjára a Brother Label Expert programot, melynek kiemelt partnereink lehetnek tagjai. A új, országos hálózat kiépítésének előzetes lépése volt, hogy az év elején megkezdtük a japán Shinsei cég HALLO címkefelrakóinak forgalmazását.

A budapesti Tropicariumban megtartott egész napos, DIT-Brother Label Expert Day elnevezésű rendezvényen délelőtt a szakmáé volt a főszerep. Az előadások a speciális nyomtatás teljes spektrumába betekintést nyújtottak a vonalkódnyomtatástól az üveggravírozásig és fémmaratásig. Címkézett tojást főztünk, hogy bebizonyítsuk, a P-touch címkék a legextrémebb körülményeknek is ellenállnak: víznek, hőnek, de még a csiszolásnak is. Szalagkazettát is boncoltunk, hogy megismerjük a szalagok összetételét és felépítését. Ezen kívül a meghívottak számos termékünket ki is próbálhatták a helyszínen. A résztvevőket tehát igyekeztünk elméletben és gyakorlatban is tökéletesen felkészíteni a rájuk váró feladatra: hogy hogyan legyenek a jövőben ők is Brother Címke Szakértők.

Az oldott légkörben elfogyasztott ebéd után a program is lazult, kezdődött a TropiKaland. A megjelentek a Tropicarium lakóit is egészen közelről szemlélhették meg - miközben leginkább magukat tették próbára. Meg kellett például becsülni egy boa constrictor súlyát - persze kis könnyítéssel: kézbe is lehetett venni. Barátkoztunk piranhákkal és óriásgyíkokkal is, a legrátermettebbek pedig a hely leghíresebb lakóival, a Tropicárium cápáival lubickolhattak közös medencében.

A programot követően a résztvevők többféle, bemutató gépekből és marketingeszközökből álló, kifejezetten a Label Expert program részére összeállított promóciós csomagból választhatnak - és ha a szakmai továbbképzésen is sikerrel vettek részt, akkor oklevéllel tanúsítjuk, hogy Brother Label Expertté váltak. Ez partnereink között kiemelt státuszt biztosít részükre mind az árakat, mind a kiszolgálást tekintve. Megéri tehát az új csapatunk tagjának lenni! És bár bánhatja, aki az idei programot kihagyta, országos hálózatunkhoz csatlakozni még nem késő! Ha felkeltettük érdeklődését, részletekért keresse Kaproncai Tamás ügyvezetőt a 06 30 927 5638-as telefonszámon!

Fotók:


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TAVASZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
Fotókönyv szoftver
x