Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Brother felszállt az Android vonatra

2011.09.16.

Nehéz lépést tartani az elektronika fejlődő világával, a Brothernek mégis mindig sikerül. Ahogy már megszokhattuk, a japán cég mindig tud még újabb, még praktikusabb, ötletesebb, intelligensebb és a felhasználók számára még hasznosabb újdonságokkal szolgálni.

A Brother legújabb innovációja az iPrint&Scan alkalmazás kiterjesztése az Apple, a Google, és a Microsoft által kifejlesztett operációs rendszerrel rendelkező készülékekre. A nyomtatás és szkennelés okostelefonról, vezeték nélkül a Brother nyomtatóival immár pofonegyszerű. 

A Brother mérnökei legújabb fejlesztésükkel az Androidot célozták meg, azt az operációs rendszert, amely páratlan mértékben növeli piaci részesedését, és még számtalan lehetőség lakozik benne.

Az Apple iPhone-jával, az iPad-dal és az iPod touch-csal már egy éve működik a vezeték nélküli kommunikáció az okostelefonok és a vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas Brother nyomtatók között. A Brother új, 2011-es fejlesztésének nagyszerűsége abban rejlik, hogy most már mindhárom gyakran használt operációs rendszerrel ellátott okostelefonnal lehetséges az iPrint&Scan, vagyis a „Nyomtatás és Szkennelés” alkalmazás kihasználása közvetlenül a Brother multifunkciós nyomtatóin keresztül. A kompatibilis nyomtatók részletes listája a Brother honlapjáról letölthető.

Brother iPrint&Scan download

A Digitáltechnika honlapján a kapcsolathoz szükséges ingyenes szoftvert tartalmazó webes felülethez vezető utat is megadja látogatóinak egy 2D-s vonalkód, más néven QR kód formájában. A DIT weboldalán lévő QR vonalkód univerzális, az Apple, a Microsoft és a Google operációs rendszerrel működő készülékek esetében is a megfelelő wehelyre irányítja a felhasználót. A kódot lefényképezve eljuthatunk az adott telefonhoz szükséges alkalmazás letöltési központjába, egy kattintással telepíthetjük a programot, és ezután már csak egy vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező nyomtatóra van szükségünk (vagy a kapcsolat akár egy wifi routerrel is megoldható), és máris kezdődhet a korlátlan szkennelés és nyomtatás – egyenesen a mobilunkról.

Ha valakinek ez még mindig nem lenne elegendő, és extra kisméretű nyomtatóra vágyik, melyet akár laptop táskájában mindenhova magával cipelhet, annak fejlesztette ki a Brother nyomtatóinak új termékcsaládját. A Magyarországon 2 hónapja forgalmazott Pocket-Jet nyomtatók nem nagyobbak egy laptop akkumulátoránál, mégis A4-es méretben nyomtatnak a hőérzékeny papírra. Ha valaki még ennél is kisebb nyomtatóra vágyik mobil telefonjához, vagy laptopjához, annak a tenyérnyi méretű Brother Micro Printer nyomtatókat ajánlja a a Digitáltechnika Kft. Ezekkel az eszközökkel A6-os és A7-es méretig nyomtathatunk, a lapadagoló a szükséges papírral már a nyomtatóban helyezkedik el.

A mobil nyomtatók legfőbb előnye szokatlanul kicsi méretük, valamint a vezeték nélküli Bluetooth támogatás, melynek köszönhetően telefonnal, laptoppal is könnyen alkalmazhatók, felhasználásuk széleskörű. Támogatásukkal könnyen és gyorsan nyomtathatunk nyugtát, ajánlatot, vagy bármi mást: androidos telefonról és valóban mobilan, akár az utcán, vagy egy gépjárműben.

Az egyszerű, gyors, vezeték nélküli nyomtatást okostelefonról a Brother megvalósította, a Digitáltechnika Kft. pedig weblapján keresztül minden látogatójának elérhetővé tette. 


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
Fotókönyv szoftver
x