Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

Brother iPrint & Scan alkalmazás iPhone-ra és iPad-ra

A Brother folyamatosan a vásárlói elvárások legmagasabb szintű kielégítésére törekszik és ezt folyamatosan bizonyítja is. A piacon meghatározó japán vállalat óriás szakemberei idén nyáron sem unatkoztak, kifejlesztették az iPhone, iPod touch és iPad tulajdonosoknak életében lényeges változást hozó iPrint & Scan nevű alkalmazást.

Idén augusztusban jelent meg a piacon a Brother iPrint & Scan alkalmazás, amely az iPhone, iPod touch és iPad tulajdonosok számára kényelmes és gyors nyomtatást és szkennellést tesz lehetővé a Brother multifunkciós készülékükkel. Az alkalmazás lényege, ezentúl nem kell a hagyományos módszerekkel megoldanunk az adatok átvitelét kézi készülékünkről a nyomtatókra, multifunkciós eszközökre: a Brother iPrint & Scan segítségével gyorsan és kényelmesen, ráadásul azonnal kinyomtathatjuk az iPone-unkon, iPod touch-unkon, vagy éppen az iPad-unkon található kedvenc képeinket az alkalmazással kompatibilis Brother multifunkciós nyomtatókkal. (A kompatibilis nyomtatók listáját táblázatunk tartalmazza).

Az adatforgalom fordított irányban is kényelmesebb és gyorsabb lett: a multifunkciós készülékek segítségével beszkennelt képeket és dokumentumokat az általunk használt kézi készülékre továbbíthatjuk a Brother iPrint & Scan alkalmazás segítségével, és az így bevitt fájlokat ezután könnyen (akár egy gombnyomással) megoszthatjunk az interneten családunkkal, ismerőseinkkel. A Brother iPrint & Scan használatával szkennelés után kedvünkre kiválaszthatjuk, hogy jpeg, vagy pdf formátumban kívánjuk-e e-mailben továbbítani a képet, vagy dokumentumot, vagy inkább a fotóalbumunkba szeretnénk azt elmenteni. A Brother iPrint & Scan alkalmazás felettébb intelligens: beállíthatjuk a multifunkciós nyomtatónk típusát, a dokumentum méretét, és a szkennelés típusát (színes, vagy fekete-fehér), és természetesen nyomtatás és szkennelés esetén is lehetőségünk van megtekinteni az előnézetet, így az esetleges beolvasási, beállítási hibákat hamar felfedezhetjük és korrigálhatjuk.

Az alkalmazást letöltés és telepítés után máris használatba vehetjük, nincs szükségünk illesztőprogramok telepítgetésére. Az Brother iPrint & Scan használatához egyedül csak a vezeték nélküli hálózat szükséges, mert ennek hiányában kézi készülékünket az alkalmazás nem tudja összekapcsolni a multifunkciós készülékkel.

Amennyiben nem rendelkezik kompatibilis készülékkel, vagy problémája van az alkalmazás használatával keresse fel a Digitáltechnika Kft. alkalmazottait, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Töltse le most a Brother iPrint & Scan alkalmazását iPhone, iPod touch és iPad készülékére angol, japán nyelven a www.brother.eu/g3.cfm/s_page/230020 - oldalon, és élvezze az egyre egyszerűbb és gyorsabb nyomtatást.

Kompatibilis Brother nyomtatók:
DCP-365CN/DCP-373CW/DCP-375CW/DCP-377CW/DCP-395CN/DCP-585CW/
DCP-6690CW/DCP-J315W/DCP-J515W/DCP-J715W/MFC-253CW/MFC-255CW/
MFC-257CW/MFC-295CN/MFC-490CW/MFC-495CW/MFC-5490CN/MFC-5890CN/
MFC-6490CW/MFC-6890CDW/MFC-790CW/MFC-795CW/MFC-990CW/
MFC-J265W/MFC-J270W/MFC-J410W/MFC-J415W/MFC-J615W/MFC-J630W

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x