Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Fóliára is képes nyomtatni …

2011.08.09.

A Brother új HL-4140CN hálózati lézer-nyomtatójának egyik fontos tulajdonsága, hogy a megszokott magas színvonalú irodai nyomtatás mellett, síkágyas nyomtatással transzfer fóliákra is képes dolgozni, így egyedi ajándékok és kiegészítők készítéséhez is használhatjuk.

A fóliák sokféle felhasználásának köszönhetően nem csak pólókat, kispárnákat, de akár egérpadokat, beltéri zászlókat illetve vászon alapú szatyrokat is egyediesíthetünk a nyomtató segítségével, fotóminőségű nyomatokat készítve azokra.

Az új HL-4140CN színes nyomtató, hálózati nyomtatóként kiválóan alkalmas kis és közepes irodák, vagy akár nagyobb létszámú munkacsoportok kiszolgálására. A kiszámíthatóbb költségek érdekében a felhasználóknak havi nyomtatási mennyiség illetve a színes nyomtatási kvóta is beállítható.

A nyomtatóhoz nagy tudású, folyamatosan frissülő hálózati menedzsment szoftver is tartozik.
A BRAdmin Professional segítségével a hálózaton lévő összes eszköz központilag vezérelhető, információt kaphatunk többek között arról, ha a nyomtató meghibásodik, vagy ha kevés benne a festék. A menedzsment program nagy előnye, hogy a beállításokat távolról is elvégezhetjük,
például meghatározhatjuk, hogy mely számítógépekről engedélyezzük a színes nyomtatást.

Brother HL-4140CN

A HL-4140CN esetében a gyorsaság minőséggel párosul, a nyomtató kevesebb, mint 3 másodperc alatt nyomtat egy A4-es oldalt (22 oldalt nyomtat percenként), mindezt 2400*600 DPI felbontásban.

A magyar menüvel rendelkező HL-4140CN az SSL funkciónak köszönhetően kategóriájában az egyik legbiztonságosabb nyomtató. A biztonsági funkció garantálja, hogy a nyomtatóra küldött anyagok titkosíthatóak legyenek, így azok kizárólag a vezérlőpulton beírt jelszó megadását követően kerülnek nyomtatásra. A biztonsági adatokat csak egyszer nyomtatja ki a készülék, majd törli azokat a memóriából.

A nyomtató nem véletlenül nyerte el az ENERGY STAR és a szigorú követelményrendszerű német „Der Blaue Engel" minősítéseket, hiszen hetente csupán 1,46 kWH, alvó és mélyalvó módban pedig még ennél is kisebb az energiafogyasztása. Jó hír, hogy szeptember 30-ig a nyomtatóhoz járó 2 év garancia a cég honlapján történő 5 perces regisztrációval további 1 évvel meghosszabbítható.

Berényi Róbert a Digitáltechnika nyomtató üzletágvezetője 6 éve foglalkozik Brother nyomtatókkal. A Brother HL-4140CN nyomtatót bátran ajánlja mindazoknak, akik megbízható, könnyen kezelhető, jó minőségű, energiatakarékos, speciális feladatokat könnyen ellátó nyomtatót szeretnének vásárolni kis vagy közepes irodájuk számára.

Az új Brother HL-4140CN nyomtató különlegessége, hogy jelenleg az egyetlen olyan lézernyomtató a piacon, amellyel a Forever transzfer fóliákra színes nyomatokat lehet készíteni, majd azokat beégetéses módszerrel textil felületeken lehet rögzíteni. Ezzel a Brother új megoldással szolgál egy régi problémára: új lehetőségeket ad az egyedi reklámajándéktárgy gyártók kezébe, ezzel is bővítve a Brother nyomtatók felhasználóinak körét. A nyomtatáshoz szükséges Forever transzfer fóliákat a Digitáltechnika Kft. a Brother HL-4140CN nyomtatókkal együtt forgalmazza, azok a cég budapesti és győri üzleteiben, valamint a Digitáltechnika webshopjában egyaránt beszerezhetőek.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
Fotókönyv szoftver
x