Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

A Brother nyomtatók új generációja

2010.09.13.

megérkezett. Míg a gyártók többsége gyakran jelentkezik ráncfelvarrott termékekkel, a Brother csak indokolt esetben nyúl a bevált konstrukcióihoz. A japán fejlesztőmérnökök szerint 2010 őszén eljött a változtatás ideje: szeptemberben megjelenik a piacon az új A/4-es tintasugaras Brother DCP multifunkciós nyomtató család, amit pár hónap múlva az új faxos multifunkciós (MFC) Brother készülékek is követnek. A nyomtatókkal együtt megjelenő új tintapatronok csomagolását is alaposan megreformálta a Brother.

DCP-J315W
DCP-J315W

DCP-J715W
DCP-J715W

Elsőként az A4-es tintasugaras nyomtatók családja alakul át, a nyomtatók új generációja szeptemberben jelenik meg a piacon. A külső lakkfekete dizájn mellett (egyes nyomtatókon megváltozik a lapadagolók, vagy a kijelzők elhelyezése és mérete) lényegesen fejlődik a nyomtatók „kommunikációja: a belépő DCP–J125 modell kivételével valamennyi nyomtató hálózatban és ráadásul vezeték nélküli kapcsolattal is képes lesz működni. Ennek megfelelően megváltozik a nyomtatók elnevezési rendje is. Eddig például a DCP–395CN elnevezésben a digitális másolót és nyomtatót jelölő DCP betűkombinációt a nyomtató kapacitására, „nagyságára” utaló számsor, majd a színes nyomtatót jelölő C betű és a hálózatos, vagy vezeték nélküli működést jelölő N (network), megint más esetben a vezeték nélküli kapcsolatot (wifi) jelölő W betű követte. Ezzel szemben az új jelölés így néz ki: DCP–J315W. A betű kombináció maradt, a nyomtató kapacitását továbbra is a számok jelölik, állandó szereplő lett azonban az elnevezésekben a tintasugaras nyomtatást jelölő J betű (az új nyomtatók mind színesben nyomtatnak), és a vezeték nélküli kapcsolatot jelölő W betű.
LC985BK
Az új nyomtatókhoz általában új tintapatronokra van szükség. A változás a kisebb nyomtatókat fogja érinteni, a nagyobbak ezután is megtartják a LC1100-as tintapatronokat, míg a kisebbeknek a LC985-ös patronokra lesz szükségük, melynek fekete változata 300 oldal nyomtatásához, színes változata 260 oldal kinyomtatásához elegendő festéket tartalmaz.

LC1100HYA régi és új tintapatronok megújult csomagolást kaptak. Az eddigi virágos motívumokat egységes kék háttér és különböző bolygók képei váltják fel, így aki kedveli naprendszerünk bolygóinak fotóit, elkezdheti gyűjteni a csomagolásokat. A különböző színű és típusú festékpatronokat a Brother a könnyebb kezelhetőség miatt egységes méretű, tároló állványra feltűzhető bliszterekben hozza forgalomba - az új bliszterek magassága 178 mm, szélességük 122, vagy 217 mm. A megújult csomagolásokkal a nyár vége óta találkozhatunk, de amíg ki nem fogynak, összefuthatunk a régebbi csomagolásokkal is.

- Mivel az új Brother nyomtatócsalád belépő modelljét leszámítva az összes készülék rendelkezik wifivel, ezért a most bevezetett nyomtatók új távlatokat nyitnak meg a nyomtató használatban és nyomtatásban. Akár egy irodában, akár otthon a nyomtatókat nem csak a számítógép közelében, hanem tőle távol, akár a lakás eldugott csendes pontján is elhelyezhetjük, a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően nyomtathatunk a szobánkból, az emeletről, de akár az udvarról, vagy a padlásról is. Az új nyomtatók eddig nem ismert kényelmi funkciókat tesznek ezzel mindenki számára elérhetővé – fejtette ki Kaproncai Tamás, a Digitáltechnika Kft. ügyvezetője.

A Brother termékeit, köztük a megújult nyomtatókat és tintapatronokat a Digitáltechnika Kft. üzleteiben vásárolhatják meg az érdeklődők, akik a cég képzett alkalmazottjaitól számtalan hasznos tanácsot is kaphatnak az optimális nyomtató választáshoz és annak leghatékonyabb működtetéséhez.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
Fotókönyv szoftver
x