Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Hívd elő fotóid, készítsd el fotókönyved Te MAGAD!

2010.08.10.

A Digitáltechnika fotókioszkokat telepít a budapesti Tesco áruházakba.

Azonnal szükséged lenne egy papírképre a gyerekekről, vagy gyorsan kell egy igazolványkép? Nem tudod kivárni, míg a labor előhívja a nyaralás, vagy a szombat esti buli legjobb képeit? Vagy olyan fotókat hívatnál, amelyeket csak te szeretnél látni? A profi megoldást készen szállítja a Digitáltechnika Kft., amely augusztus 20-ig 10 fotóelőhívó készülékeket helyez ki Budapest legforgalmasabb Tesco áruházaiba.

A Digitáltechnika fotókioszkjai segítségével bárki könnyen és gyorsan előhívhatja saját képeit: diszkréten, azonnal, pontosan és olcsón. A hosszas várakozás és sorban állás már a múlté. A fotókioszkok ideálisak a nyaralásról érkezőknek, ha haladéktalanul meg szeretnék mutatni a rokonoknak a legszebb pillanatokat, a buliból hazafelé tartóknak, ha fotót szeretnének a legjobb barátokról, vagy bármilyen más helyzetben, amikor sürgősen lenne szükséged egy papírképre. A készülékek kezelése egyszerű, a kiválasztott képeken kisebb szerkesztéseket is elvégezhetsz nyomtatás előtt. Az azonnali fotóhívás mellett a kioszkok nagy előnye az intimitás: az előhívott fotókat csak az látja, akinek megmutatod...

A Digitáltechnika Kft. pár évvel ezelőtt nagy sikert aratva elsőként jelentkezett a magyar piacon azonnal papírképet nyomtató kioszkjaival, akkor a Media Markt hálózatban. A kioszkok mellett azóta megjelentek, és sikeresen működnek a cég fotólaborjai, most pedig a Tesco legforgalmasabb 10 budapesti áruházába helyezi ki fotókioszkjait a Digitáltechnika. A különböző méretű képeket nyomtató készülékek a képek előhívási mérete, és mennyisége alapján határozzák meg az árat, amely az automatában készpénzzel fizethető. A képeket USB kulcsról (pendrive), CD-ről, memóriakártyáról, vagy akár mobiltelefonról is fogadni tudja már az automata, infra és bluetooth érzékelőinek köszönhetően akár azonnal kiváló minőségű papírképet nyomtat a mobiltelefonnal készített felvételekről is.

Budaörsi áruházba világújdonságnak számító kioszk kerül, melyen fotókönyv is készíthető nyomtatás és kötés kb. 6 perc alatt elkészül!

A fotókioszkok állandó távfelügyelet és karbantartás mellett éjjel nappal folyamatosan működnek a listában felsorolt és térképen megjelölt budapesti Tesco áruházakban. Élj Te is a lehetőséggel, és hívd elő legjobb képeidet saját magad gazdaságosan!

Fotokioszkok Budapesten Aréna Pláza Nyitva 6-24 Bécsi út 258. Nyitva 0-24 Tesco Budaörs Nyitva 0-24 Campona Nyitva 0-24 Tesco Csepel Nyitva 0-24 Tesco Érd Nyitva 0-24 Megapark Nyitva 0-24 Pólus Center Nyitva 0-24 Tesco Tököl Nyitva 0-24 Gács u. 3. Nyitva 0-24

TESCO Arena Plaza
Budapest 1087 Kerepesi u. 9-11.
Nyitva 6-24

A hipermarket az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában az Arena Plaza-ban, Pesten a Keleti pályaudvar mellett található! Az Arena Plaza kétszintes mélygarázsa Budapest legnagyobb parkolóháza várja a vásárlókat, 2800 férőhellyel.

TESCO Bécsi út
Budapest 1037 Bécsi út 258.
Nyitva 0-24

TESCO Budaörs
Budaörs 2040 Kinizsi út 1-3.
Nyitva 0-24

Világújdonság! Itt nem csak képeket, de kész fotókönyvet is helyben készít fotókioszkunk!

TESCO Campona
Budapest 1222 Nagytétényi út 35.
Nyitva 0-24

A Campona Szórakoztató- és Bevásárlóközpont több, mint 150 üzlettel várja vásárlóit, köztük közép-Európa legnagyobb tengeri akváriumával, a Tropicáriummal, Fitness központtal, gyermekmegörzővel és játszóházzal, bowling teremmel és kaszinóval.

TESCO Csepel
Budapest 1214 II. Rákóczi Ferenc u.191.
Nyitva 0-24

TESCO Érd
Érd 2030 Budafoki út 2-4.
Nyitva 0-24

TESCO Pesterzsébet
Budapest 1204 Mártírok útja 281.
Nyitva 0-24

A hipermarket a Megapark bevásárlóközpontban található.

TESCO Pólus
Budapest XV. Szentmihályi út 131.
Nyitva 0-24

TESCO Tököl
Tököl 2316 Hermina u. 1-3.
Nyitva 0-24

TESCO Váci út
Budapest XIII. Gács u. 3.
Nyitva 0-24


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
5 év garancia!
TAVASZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x