Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Belépő P-Touch modell extrákkal

2010.01.26.

Új év – új gép: a Brother piacra dobta a Brother P-Touch 1290DT címkenyomtatóját. A PT 1290-es a korábban jól bevált PT-1280DT modellt váltja le. Egyértelműen azokat a végfelhasználókat célozza meg vele a gyártó, akik az olcsóbb belépő szintű modelleket használták eddig is, vagy most vásárolnák meg első P-Touch feliratozójukat, és egyből szeretnének minőségi feliratokat készíteni.

A korábbi modellhez képest a PT-1290DT két fontos újdonsággal is szolgál. Elsőként, bár a feliratozó nem köthető számítógéphez, a gyártó gondolt azokra, akik szeretnének több betűkészlettel is dolgozni, de továbbra is nagyra értékelik az egyszerű és egyértelmű kezelhetőséget. Az új címkenyomtató használatakor két betűkészlet közül választhatunk, a kiválasztott betűkészletet jelölő gomb megnyomásával. A félreértések elkerülése végett a feliratozó digitális kijelzőjén megjelenik, hogy éppen melyik betűkészlettel írunk, így a készülék használata tökéletesen felhasználóbarát.

Másrészt, aki megunta a mindig egyforma címke dizájnt, az ízlése szerint választhat újabb grafikai megjelenítéseket a készülék memóriájából. Ehhez sincs szükség mélyebb szerkesztői tapasztalatokra, elég, ha megnyomjuk a készülék DECO (Dekorációs) gombját, máris kedvünkre válogathatunk a felkínált 15 féle dekorációs sablon közül. A DECO mód használatáról tömör, ám lényegre törő és jól használható leírást találunk a készülék alján.


A felhasználók kedvence lehet a Brother PT-1290DT

A PT-1290DT mindemellett csinos, ízléses, könnyen kezelhető kis készülék. A legdizájnosabb mobilokhoz hasonló lekerekített áramvonalas gombok és külső jellemzi, fényévekre járunk már a hőskor tégla, vagy kocka formájú nyomógombjaitól.  A készülékhez járó tartótálca egyrészt megkönnyíti a címkenyomtató tárolását az íróasztalon, másrészt a tálca színes matricája rengeteg hasznos információt tartalmaz arról, hogy milyen színű és méretű szalagokkal használhatjuk a készüléket. Bár az induló csomag tartalmaz egy 12 mm-es fehér szalagot, melyre a készülék fekete karakterekkel nyomtat, ne gondoljuk azt, hogy ez sokáig kitart. Ha kreatív gyermekünk csak egyszer is meglátja a DECO mód ötletes sablonjait és a tálcán szereplő szalagok szó szerint színes választékát, biztosak lehetünk abban, hogy beszerző körútjaink alkalmával érdemes lesz egyszerre több szalagot is vásárolnunk, hiszen nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a szalag éppen alkotás közben fogy ki a készülékből.

A különböző méretek (a készülék 3,5 ; 6 ; 9 és 12 mm szélességben nyomtat) és színek párosítása alapján nem kevesebb, mint 63 szalag variáció közül választhatunk. A P-Touch szalagok természetesen nem csak szép színeikről híresek, hanem arról is, hogy kiválóan ellenállnak a legszélsőségesebb igénybevételnek, legyen szó fokozott fény, hő, hideg, vegyszer, vagy éppen kopásterhelésről.

A magyar nyelvű menüvel működő készülék minden korábban már megszokott és megszeretett funkciót ismer. A címke hosszát a felirathoz automatikusan igazodó hosszúságúra állíthatjuk, vagy megadhatjuk pontosan, hogy milyen hosszú címkéket szeretnénk. Írhatunk tükörírással, sorszámozhatunk és 84 különféle szimbólumot is használhatunk a címkék szerkesztése során.  A készülék hálózatról és elemekkel egyaránt működtethető, így akár a kertben, vagy a garázsban is kényelmesen használhatjuk, különösebb karbantartást nem igényel, üzemeltetése egyszerű.

A PT-1290DT modellről összességében elmondhatjuk, hogy egy kellemes megjelenésű, könnyen kezelhető, megbízható készülék, mely kedvező ára és ehhez mérten jelentős tudása miatt kiváló ár/érték aránnyal bír. Más belépő modellekhez képest jelentős előnye a 2 betűcsalád használata és a kiemelt dekorációs lehetőségek. Éppen ezért a PT-1290DT kitűnő választás az otthoni és az egyszerűbb irodai feliratozáshoz.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x