Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Mindent a feliratozásról: P-TOUCH.hu

2009.07.23.

Megfakul a kirakatban az árucímke, gondot jelent a többsoros származási etikett, vagy az egyedi vonalkód elkészítése? Nem talál megfelelő, zárjegyként is használható szalagot? Látogasson el az új www.p-touch.hu weblapra!

Fedezze fel a P-Touch feliratozók és szalagok világát.  Derítse ki, hogyan könnyítheti meg az életét a gyorsan kényelmesen elkészíthető egyedi öntapadós címkékkel. Csak egyszer látogasson el a P-Touch weblapjára, garantáljuk, hogy Ön is P-Touch rajongó lesz!

A Brother P-Touch feliratozó szalagjait és címkéit úgy fejlesztették ki, hogy azokat Ön a lehető legszélesebb körben és praktikusan használhassa. De végig gondolta-e valaha, hogy milyen területeken lehetnek hasznosak Önnek a P-Touch termékek? A P-Touch weblap ebben nyújt segítséget. Már a nyitóoldalon elolvashatja, hogy miért hasznosak a címkék az iparban dolgozó szerelőknek, hogyan könnyítik meg a napi munkát az irodákban, az oktatásban, a kereskedelemben és az egészségügyben, de azt is, hogyan teszik kellemesebbé az életét otthon, vagy éppen a kerti munkában. Az érdekes és praktikus ötletek tárházát hangulatos reklámfilm és értékes ötletek gazdagítják, érdemes belevágnia, mert eddig el sem képzelt lehetőségek nyílnak meg Ön előtt.

A P-Touch szalagok nem csak jópofák és hasznosak, de úgy fejlesztették ki őket, hogy rendkívül ellenállóak is legyenek. Hogy az erős napsugárzás, a szélsőséges hőmérsékletek és a vegyszerek mellett mi mindennek áll még ellen egy P-Touch szalag, ezt is megtudhatja a weblapról, mint ahogyan a szalagok pontos felépítését, színválasztékát és rendelhető méreteit is megismerheti, ha a szakmai részletek iránt is érdeklődik.

Átléphet a webáruházba, ahol részletes paraméterekkel és természetesen árakkal együtt érheti el valamennyi Magyarországon forgalmazott P-Touch feliratozó gépet, és a hozzájuk tartozó szalagokat. A teljes választék megismerése adja meg Önnek azt a tudást és magabiztosságot, amellyel mindig optimálisan tudja majd kiválasztani, hogy a munkájához, vagy a hobbijához milyen megoldásra van leginkább szüksége.

Természetesen a honlap nem lenne teljes, ha nem tartalmazna hasznos letölthető szoftvereket. A P-Touch.hu weboldalon elérheti és letöltheti a Brother P-touch Editor 5.0 általános címkeszerkesztő szoftver legújabb változatát és a Brother P-touch Address Book szoftvert, amely kimondottan alkalmas körlevelek cím etikettjének kinyomtatására vagy rendezvényeken a látogatók fényképes azonosító kártyáinak elkészítésére. Lehet, hogy ez utóbbira nem lesz minden nap szüksége, de ha csak egyszer használja, már érdemes volt ellátogatnia a weblapra, mert vendégei meglepett arca kárpótolni fogja ezért a kis kitérőért. A letölthető anyagok között a szoftverek mellett megtalálja a Brother P-touch feliratozó gépek és címkenyomtatók összefoglaló táblázat, a Brother QL professzionális címkenyomtatókat, valamint a TZ szalagok tulajdonságait részletesen bemutató prospektusokat.

Ha többet szeretne megtudni a P-Touch eszközökről és a hozzájuk kapcsolódó hírekről, újdonságokról, érdemes a weblapon keresztül feliratkoznia a Digitáltechnika Kft., a Brother vezető disztribútorának hírlevélére. Ha vásárolni is szeretne, ami a lehetőségek megismerése után már több mint valószínű, akkor pedig figyelmébe ajánljuk, hogy a weblapon a „Vásárlás” menüpont alatt az ország kiemelt P-Touch értékesítési pontjait, a Digitáltechnika Kft. partnereinek, viszonteladóinak adatait és elérhetőségeit itt egy helyen megtalálja.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x