Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Magyarország első webáruháza forradalmian új 3D technológiával

2008.07.18.

Magyarországon először, 2008 júliusától a Digitáltechnika Kft. webáruházában a termékek három dimenzióban is megnézhetőek.

A dit.hu webshopban egyszerre 800 termék jelenik meg háromdimenziós térben egy virtuális falon, elfeledtetve a látogatókkal a fáradtságos oldallapozás fogalmát. A képek között könnyebbé válik a keresés, teljes képernyőre nagyíthatóak és egy kattintással előhozható a részletes termékadatlap.

Nézzen be Ön is!
A technológiáról...

Az egyedülálló Piclens technológiát most először alkalmazzák magyar webáruházban, olyan népszerű oldalak után, mint a YouTube, Photobucket, a Picasa, Facebook, a MySpace, vagy a Google és a Yahoo! képkeresői. A szoftvert nemrég frissítették, így a korábban csak a macesek (Macintosh) számára elérhető virtuális képtár a legelterjedtebb három böngészőben (Explorer, Firefox, Safari) és Windows használók számára is hozzáférhető.

A 3D webáruház megtekintéséhez töltse le a plugin legfrissebb változatát a www.piclens.hu oldalról. Telepítés után kattintson a böngészőben megjelenő piclens piktogrammra vagy a képeken található háromszög alakú lejátszó gombokra és élvezze az egyedülálló látványvilágot!


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x