Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

BEMUTATÓ MEGHÍVÓ

2008.03.13.

Új berendezés beszerzésén gondolkodik? Netán szeretne új szolgáltatást bevezetni üzletében? Vagy egyszerűen csak érdeklik az újdonságok? Bármi is motiválja, jöjjön el nyílt napunkra!

Szeretettel várjuk bemutatónkon!

Időpont:
2008. március 18-19.. (kedd, szerda) 10-16 óra

Helyszín:
Digitáltechnika Kft. 9024 Győr, Mónus Illés u. 19.

Program:
A folyamatos gyakorlati bemutatók és tesztek mellett minden nap 11 órai kezdettel vendégeink a piaci trendekről, új termékekről és szolgáltatásokról hallgathatnak meg előadást. A bemutató ideje alatt kedvezményes vásárlási lehetőségek várják.

A nyílt napon ezúttal is szakmai csemegékkel szolgálunk!

  • Tegye próbára Ön is a KIS Photo-Me Group DKS1710-es digitális fotólaborját, amely a las vegas-i PMA kiállításon elnyerte a legjobb képminőség DIMA díját. A labor különösen gyors, akár 30*45 cm-es képeket is lehet készíteni vele, ám helyigénye mégsem nagyobb 1 m2-nél.
  • Ismerje meg, tesztelje a helyszínen a fotópiac egyetlen teljesen automata FOTÓALBUM KÉSZÍTŐ GÉPÉT. A jövő szolgáltatása már Magyarországon is. A világpiaci statisztikák rohamos növekedést prognosztizálnak a kreatív fotós termékek területén. Miért maradnánk ki belőle?
  • Próbálja ki a hőszublimációs eljárással dolgozó Symphonia1, Symphonia2 és E-Station fotókioszkokat és azok sokrétű szolgáltatásait, amelyek egyben rendelés felvevő állomásként is üzemelhetnek.
  • Rendezvény fotózáshoz keres berendezést? A nyílt napon a Sony Snaplab minikioszkot is tesztelheti.
  • Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megismerkedjen a hőszublimációs eljárással működő fényképes ajándéktárgy készítő rendszerrel. Soha nem látott minőség, széles termékválaszték.

A berendezésekről további információkat itt olvashat. 

A nyílt napon ezúttal is részt vesz a gyártó európai értékesítési igazgatója: Philippe Jobard (KIS Photo-Me Group)

Üdvözlettel:

Kaproncai Ferenc
ügyvezető igazgató

Kérjük, részvételi szándékát a kiválasztott nap megjelölésével együtt jelezze a következő elérhetőségeken: Tel.: 96/517-812, Fax.: 96/517-501, Mobil: 30/ 994-2299 E-mail: ditlabor@dit.hu


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
x