Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Brother jubileum – 50 éve Európában

2008.02.21.

Az Európai jelenlétének 50., alapításának 100. évfordulóját ünneplő Brother cég a jubileum kapcsán különleges akciókkal jelentkezik. Az „Anniversary” jelöléssel ellátott jubileumi P-Touch modelleket a Digitáltechnika Kft. is forgalmazza.

2008 különleges év a Brother számára. A nemzetközileg elismert, hazánkban leginkább minőségi irodatechnikai eszközeiről, különösen jelöléstechnikai eszközeiről, tintasugaras nyomtatóiról és multifunkciós készülékeiről ismert japán cég idén ünnepli fennállásának 100. és európai jelenlétének 50. évfordulóját. A Brother a jubileumi év kapcsán érdekes akciókkal készül Magyarországon is.

A Brother a cég elődjét, 100 éve, 1908-ban Yasui Sewing Machine Co. Néven alapította meg Kanekichi Yasui, majd 1925-ben a cég tulajdonát megszerző Masayoshi Yasui adta a cégnek a Yasui Brothers' Sewing Machine Co. Nevet. Ebből jött létre évek során a Brother International nevű céggé. A Brother termékek az általuk nyújtott szolgáltatásokkal, valamint kedvező ár/érték arányukkal tűnnek ki a versenytársak közül. Az évforduló alkalmából a cég nem csak tintasugaras és lézer nyomtatóinak választékát újította meg, hanem a jelöléstechnikában eddig is eredményesen használt betűnyomó gépek közül is jubileumi termékeket dobott piacra. Az „Anniversary” jelöléssel ellátott jubileumi P-Touch modellt nem csak speciális áron és ünnepi csomagolásban hozta forgalomba a Brother, hanem más különleges meglepetéseket is tartogat a vásárlóik számára.

A PT-1280DT ÜNNEPI MODELL például új designnal és asztali rendezővel került idén forgalomba. A készülék előnye, hogy kicsi, de ennek ellenére kompakt készülék. Használata egyszerű, irodai célú címkézésre és feliratozásra, valamint otthoni használatra mégis a legideálisabb választás. A jubileumi csomag a készüléken kívül egy írószer tartót is tartalmaz, amely megkönnyíti a tárolását. A csomagban 1db TZ 12mm x 5m-es kék alapon fekete, 1db TZ 12mm x 5m-es fehér alapon fekete laminált szalag és egy adapter is található. További információ a terméklapon található.

A QL-500A ÜNNEPI MODELL legfontosabb tulajdonsága a gyorsasága, aminek köszönhetően különleges hatékonysággal, mégis egyszerűen használható az irodai és otthoni címkézésre. Fontos tudni, hogy a készülék egészen 62 mm szélességig kiváló nyomtatási minőségben (300dpi)képes DK szalagra nyomtatni. Különösen gyors, másodpercenként 90 mm-es nyomtatási sebességet képes elérni a stancolt és folytonos szalag címkék nyomtatása során. A készülék USB interfésszel és beépített tápegységgel rendelkezik.A jubileumi csomagban címke szerkesztő és vonalkód nyomtató szoftver, 1 tekercs standard címke minta és egy USB kábel található. További információ a terméklapon található.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
x