Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Egyedi fotóalbum percek alatt

2007.06.10.

A Dit csoport jóvoltából néhány hete már Magyarországon is elérhető a legmodernebb technikával működő albumkötőgép, amelynek segítségével akár pár perc alatt elegáns fotóalbummá köttethetjük digitális fotóinkat.

A KIS Photo-Me Group PhotoBook Pro albumkötőgépe nem véletlenül nyerte el 2007 márciusában a Las Vegasi PMA kiállításon a leginnovatívabb digitális termék díját.

Forradalmasítja a digitális fotózást, és az előhívott fotók tárolását a PhotoBook Pro albumkötőgép, amely a szakma számára közelmúltban néhány napig végre Budapesten is látható volt a Dit csoport és a Difolt Kft. hagyományos termék és szolgáltatás bemutatóján, és amelyet a nagyközönségnek a közelmúltban a XVII. Győri Általános vásáron mutattak be.

- A fotós üzletek számára nagy segítség és lehetőség az új fotóalbumkötő gép, hiszen a fotólabor által elkészített papír alapú fotókat percek alatt egy nagyon szép albumba lehet a segítségével kötni – mondta el Kaproncai Ferenc, a győri Dit Csoport ügyvezetője.

- A megoldás éppen olyan egyszerű, mint amennyire innovatív: a papír fotók minden kézi munka, hajtogatás, kötészet nélkül kerülnek az albumba, a fejlesztőknek gondjuk volt arra, hogy az albumok elkészítése gyors, termelékeny és egyszerű legyen.

A folyamat gyakorlatilag 3 részből áll.

  1. A digitális fotókból a My Creativ Album szoftver segítségével összeállítjuk, megszerkesztjük az albumot. A szoftver segítségével bárki egy sablon alapján összeállíthatja albumának oldalait. Maga dönti el, hogy kicsi, nagy méretben, panoráma fotóként, vagy éppen háttérképként használja az egyes képeket. A megfelelő képek helyére beilleszti a kiválasztott fotókat, majd CD-re, USB kulcsra, vagy memóriakártyára menti az albumot és elküldi, vagy elviszi egy fotós üzletbe. A szoftver ingyenesen letölthető a Dit csoport weblapjáról (www.dit.hu/myca.html ).
  2. A második lépcsőben a digitális albumból papír alapú albumot készítünk úgy, hogy az oldalakat Kodak fotópapírra előhívjuk.
  3. A harmadik lépésben ezeket az album oldalakat köti albummá a gép.

- A célunk az volt, hogy hozzáadott értékkel segítsük a fotós üzleteket. Az albumkötés nagy megtérülést és egyedi profitot jelent. Fontos, hogy segítségével plusz szolgáltatásként a fotólaborok a vásárlóiknak egy olyan albumot adhatnak, amit mindenki szívesen készít a családtagjainak, vagy cégek számára kiváló ajándék, kisebb példányszámú bemutató prospektus is lehet – mondta el Kapronci Ferenc, aki szerint a fotópiac szereplői nagyon várják a segítséget.

- Az analóg fotózás miatt visszaesett forgalom miatt létfontosságú, hogy olyan eszközt adjunk a digitális fotókkal foglalkozó cégek kezébe, amellyel meg tudják őrizni versenyképességüket a folyamatosan változó piacon.

Az albumkötő gépet kedvezően fogadta a nagyközönség, a Győri Vásár egyik szenzációja volt. A gépet Magyarországon forgalmazó Digitáltechnika Kft. pár hét leforgása alatt négy berendezést hozott be az országba és helyezett üzembe: Győr után Baján, Békéscsabán és Tatabányán is fellelhető mostantól kezdve a KIS Photo-Me Group PhotoBook Pro albumkötőgépe.

 

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ŐSZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x