Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Hívd magad a fotóidat!

2007.02.19.

A digitális fényképezés és a digitális fotóhívás mellett lassan már az is természetes, hogy a digitális fotókioszkokban magunk hívjuk elő fényképeinket.

A győri Digitáltechnika Kft. az elmúlt években nagyon sokat tett az önkiszolgáló fényképelőhívó automaták hazai elterjedése érdekében: a győri DIT-LABOR fotósüzletben például folyamatosan négy képhívó automatával várja a cég ügyfeleit. 

Az önkiszolgáló fényképelőhívó automaták kimondottan praktikusak, nem véletlenül találkozunk velük egyre gyakrabban az ország több nagy bevásárlóközpontjában. Kezelésük egyszerű, használatukat többek között érintő képernyő és a magyar nyelvű hangos navigáció is segíti.

A győri Digitáltechnika Kft. a KIS Photo-Me Group termékeinek magyarországi kizárólagos disztribútoraként az elmúlt években meghatározó részesedést szerzett hazánkban a digitális adathordozóról papírképet készítő önkiszolgáló fotókioszkok és a fotós üzletek és hipermarketek számára forgalmazott digitális fotólaborok értékesítése és szervizelése terén. A győri cég sokat tett jelenlegi pozíciójának megszerzéséért: így napjainkra már mintegy 60 önkiszolgáló fotókioszk automatát telepített az ország különböző pontjaira, ezek között van olyan, amelyen egy hónap alatt több mint 26 ezer fényképet hívtak elő.

Az országban minden bizonnyal a DIT cégsoport győri, Mónus Illés úti DIT-LABOR üzletében található a legtöbb fotókioszk egyetlen helyen: az üzlet előterében három, a fogadótérben egy negyedik önkiszolgáló fényképhívó automatán hívhatják elő képeiket a fotósok kora reggeltől késő estig. Az automaták egyre kedveltebbek Győrben.

 

Miért válaszd a digitális fotókioszkot?

-         mert azokat a fotókat is előhívhatod rajta, amelyeket nem szívesen adnál más kezébe

-         mert segítségével akár igazolványkép méretben (3,5 x 4,5 cm) is előhívhatod az otthon elkészített portrédat

-         mert fényképezőgéped betelt memóriakártyájáról az automatával könnyedén adat CD-re írhatod fotóidat. (Egyes automatákból még CD-t, sőt memóriakártyát is vásárolhatsz!)

-         mert az automatával magad szerkesztheted fotóidat (felnagyíthatod a választott kivágást, eltüntetheted a vörös szemet, kedvedre sötétíthetsz, világosíthatsz)

-         mert egyedi képeslapot készíthetsz fotóidból, amelyeket akár postán is elküldhetsz másoknak

-         mert az automata gyorsaságának köszönhetően 100 fotót negyed óra alatt hívhatsz elő

-         mert ünnepnapokon és késő este is előhívhatod fotóidat.

 

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ŐSZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x