Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

P-touch E100 - a biztonság elérhető!

2013.05.15.

A Brother P-touch E100 a villanyszerelőknek szánt feliratozó család legújabb és eddigi leghatékonyabb tagja kategóriájában: kezes, kicsi, könnyű és extrém ipari körülmények között is élvezet használni…

A kézikönyvet akár el se olvassa!

Hála a négy kiemelt gombnak, a fő címkézési feladatokat gyorsan, kényelmesen, egyetlen gombnyomással elérhetjük.

A kábelburkolat gomb lenyomásával kábel köré tekerhető címke készíthető, rajta 90 fokban elforgatott szöveggel - így nyomtatás után azonnal tekerhetünk és ragaszthatunk, a kábelen jól olvasható lesz a felirat.

A kábelcímke, „kábel zászló” funkcióval nyomtatott címke a vezeték köré tekerve, és a címke két végén összecsippente zászlót alkot – a szöveg így jól látható a zászló bármely oldalán, a kívánt címkehossz természetesen beállítható!

Ha az előlap funkcióval nyomtatunk, a szöveg automatikusan a címke közepére kerül (ami azért hasznos egy előlapnál!). A sorszám funkcióval nyomtatott címkéken pedig a kiválasztott sorszám, vagy betűjelzés automatikusan növekszik.

Higgyék el, mindez roppant hasznos lesz akkor, ha gyorsan kell dolgozni!

Nyomtass, címkézz, ne kockáztass!

Így hangzik a Brother kapcsolódó jelmondata. A PT-E100-t valóban arra tervezték, hogy mindent felcímkézzünk vele!

Használja ki ehhez a 178 egyedi szimbólumot, melyek az adott kezdőbetű lenyomásával 12 különböző kategóriában érhetőek el.

Közülük különösen hasznosak az „Elektromos”, az „Audiovizuális”, a „Telekommunikációs” és a „Biztonsági” jelek gyűjteménye, melyek újdonságukkal segítik és egyben jobb kedvre derítik a feliratozó szakembert.

Vegyen mindenkinek egyet a csapatában!

A PT-E100 ajánlott végfelhasználói ára megáll bruttó 16 ezer alatt, és ebben már az ütésálló műanyag hordtáska, egy erősen tapadó mintaszalag és a tápegység is benne foglaltatik.

Ezt az összeget mindenki megengedheti magának, aki egy kicsit is igényes a munkájára. Különösen, hogy a PT-E100-on a TZe szalaggal már kétszer olyan gyorsan nyomtathat (nyomtatási sebessége: 20 mm/mp), mint az elődjével.

A P-touch E100 a tökéletes feliratozó: nem csak szép és könnyen kezelhető, de olcsó, gyors és praktikus is. Tényleg vegyen egyet mindenkinek a csapatában!!

Vigyor


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
Fotókönyv szoftver
x