Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

P-touch D200! Tudsz jobbat?

2012.09.03.

A Brother fejlesztői úgy döntöttek, ötvözik az eddigi modellek legjobb tulajdonságait egy olyan gépben, mely méretben is leelőzi testvéreit. Így született meg a P-touch D200 címkézőgép, mely gyors, okos, és szemtelenül kicsi…

A P-touch D200 címkézőgép a „D” (desktop) család legkisebb és egyben legelső képviselője. Az asztali gépek sorozatán kívül két másik Brother termékcsalád is feltűnik majd a piacon az elkövetkező hónapokban, a „H” (handy) és az „E” (electronic) sorozat, melyek a kézi használatra tökéletesített, illetve villanyszerelőknek specializált gépeket tartalmazzák majd.

Kicsi a bors, de erős…

A P-touch D200 címkézőgép mindössze 16x15x7 cm nagyságú, mérete ellenére azonban többet tud, mint az eddig használt címkézőgépek közül bármelyik. Míg a legnagyobb készülék 10 betűkészletet tartalmazott, addig ez a kis címkézőgép már 14-et. Ennek köszönhetően saját ízlésedre szabhatod a címkéket, hiszen nem csupán a betűkészletek közt válogatsz, de az írás stílusát is megválaszthatod – dőlt betűkkel, félkövérrel, de akár tükörírással is írhatsz. Tovább bővíti a nyomtatható címkék tárházát a 97 különböző keretváltozat, és a 12 Deco Mode-sablon, melyekkel végtelen számú címke kombinálható…

Neked mi a jeled?

Használj a címkéiden szimbólumot! Válogass a 617 féle szimbólum közül és alkalmazd őket a munkahelyeden, az iratokon, az étkezőben, az öltözőben, a konyhában, a postaládán, a fagyasztóban, az ajtókon, vagy egy meglepetés-születésnapi ünnepségen!

A szimbólumok témánként csoportosítottak, így egyszerűbb eligazodni és választani a jelek tengerében. Olyan témák közül válogathatsz, mint szórakozás, család, divat, sport, hobbi, állatok, események, természet, zene, üzenetek, étkezés, virágok vagy a figyelmeztető jelek csoportja.

Síléc feliratozásánál választhatsz síelő figurát vagy hóembert, befőttek címkézésekor egy odaillő gyümölcsöt, de sokat segíthet a kesztyű vagy a sál szimbólum is tavasszal, a téli ruhák bedobozolásakor…

Az egyedi jelek otthoni alkalmazásáról további tippek és fotók a facebook oldalunkon: www.facebook.com/PtouchHU

Gyors, mint a villám

A kis méret többé nem hátrány! Eddig csak a nagyobb gépek tudtak 20 mm/másodperc sebességgel TZe szalagra nyomtatni, a P-touch D200 címkézőgép azonban már ezt is tudja! További újdonság, hogy a címketervezés során a kijelzőn folyamatosan láthatjuk jelenlegi címkénk valódi hosszát. A kezelőpanelen található limezöld funkciógombok szintén a gyors használatot szolgálják, melyekkel könnyedén válthatunk betűtípust vagy épp szimbólumot.

Csomagban most még inkább megéri!

Vásárold meg a P-touch D200 VP (Value Pack) kiszerelést, és a címkézőgép, a TZe szalagkazetta és a tápegység mellé egy praktikus műanyag hordozótáskát is kapsz! Vidd magaddal mindenhova, hiszen sosem tudhatod, mikor jöhet jól egy profi címke! A P-touch D200 VP csomagot keresd a Digitáltechnika Kft. szaküzleteiben!


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ŐSZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
Fotókönyv szoftver
x