Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Lájkolj, ha te is címkézel!

2012.02.28.

A Digitáltechnika Kft. vadonatúj Facebook oldalt indított. Ha érdekel, hogy mik a P-touch legújabb újdonságai, mit gondolnak mások a P-touch-ról, milyen ötleteik és hozzászólásaik vannak a szakértőknek, a laikusoknak vagy akár a rajongóknak, akkor itt a helyed! Fotók, információk, érdekességek - itt mindent megtalálsz, ami P-touch!

Ezen felül állandó játékfelhívások és nyereményakciók is várják a kedves látogatókat. Nem kell hozzájuk más, csupán játékszellem, humor, kreativitás, na meg persze P-touch címkéző! 

Látogasd meg te is az oldalt, és lájkold, ha neked is van P-touch feliratozógéped! Csatlakozz a P-touch közösséghez és kövesd te is, hogy ne maradj le a legújabb eseményekről!

Márciusi "komoly és komolytalan" játékunk témája: a HIDEG

Egyre több mindent címkézel? Feliratozol éjjel-nappal? A munkahelyen és otthon? Az év minden évszakában? Akkor most címkézz télen! Fotózd le, és küldd be! Minden P-Touch felhasználó már tudja, hogy a szalagok ellenállnak az extrém időjárási viszontagságoknak. De mennyire extrém az extrém? Teszteld és mutasd meg!

A Digitáltechnika Kft. versenyt hirdet, a téma: a hideg. Olyan fotókat várunk, ahol bármilyen formában látszik a tél, a hideg és a Brother P-touch feliratozógépeinek alkalmazása.

Most, hogy a hó már majdnem elvonult, és felengedett az idő, nehezebbnek tűnik a feladat, de mi díjazzuk a találékonyságot! Igaz, hogy nincs már hóember és nem lehet hógolyózni, de a tél jelképei még mindig körülvesznek bennünket: vajon hogy lehetne belevonni a játékba a jégszekrényt, a jégkockát vagy a jégkorcsolyát…? Ezernyi ötlet hever körülötted és várja, hogy rátalálj! A lényeg, hogy légy kreatív és eredeti!

Két kategóriában is lehet versenyezni: komoly és komolytalan. Egyrészt tréfás, őrült és szórakoztató képeket várunk, másrészt pedig olyan komoly ötleteket, amelyek valós felhasználási módokat mutatnak be: pl. munkahelyi alkalmazáskor.

Mindkét csoportból sorsolunk ki egy-egy nyertest, a győztesek pedig nem maradnak jutalom nélkül: egy vidám, különleges formájú P-touch bögrét kapnak. A fotókat március végéig a HIDEG facebook galériába várjuk feltölteni.

Játssz és nyerj, hogy a kávét is P-touch-ból ihasd! 


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
5 év garancia!
Fotókönyv szoftver
x