Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

A QL-700 egyszerűen profi…

2012.02.06.

A Brother megállíthatatlan fejlesztési hulláma újabb halat vetett ki a partra: a QL-700-ast. Ez a zseniális címkenyomtató olyan különleges jellemzőkkel büszkélkedhet, melyek páratlanná teszik a piacon. A QL sorozat harmadik generációjának képviselője a címkenyomtatás leggyorsabb és legkényelmesebb módját teszi lehetővé.

A Brother QL-700 egyik legnagyobb előnye az egyedülálló nyomtatási sebessége. A készülék mindössze egy perc alatt 93 db borítékra való, standard címetikett kinyomtatására képes. Vágás nélkül, folyamatos nyomtatás esetén ez a sebesség akár 15 cm/másodperc is lehet!

További sajátossága a Plug&Print funkció, ami szoftvertelepítés nélküli nyomtatásra ad lehetőséget. Önnek nincs más dolga, mint hogy a címkenyomtatót egy USB kábel segítségével egyszerűen és könnyedén csatlakoztassa számítógépéhez, és már kezdődhet is a nyomtatás! Telepítő CD-re semmi szükség, csatlakoztatás után a P-Touch Editor Lite szoftver automatikusan indul, kezelése teljesen felhasználóbarát, és elsődlegesen a kényelmet és az egyszerűséget szolgálja.


A beépített Editor Lite szoftver külön gombbal ki-/be- kapcsolható

A QL-700 a direkt hőnyomtatás módszerével készíti a címkéket és beépített szalagvágóval rendelkezik. A készülék automatikusan felismeri a behelyezett szalag nagyságát, így küszöbölve ki a nyomtatási hibák előfordulásának lehetőségét. A címkenyomtatóba kétfajta szalag alkalmazható: elővágott címke (etikett) és folyamatos címke, mely igény szerinti nagyságra szabható (12,7 mm-től kezdve akár 1m-es hosszig). A címkék papír vagy műanyag film alapúak, és különböző méretekben kaphatók, egészen a 62 mm-es szalagszélességig, összesen 25 fajta változatban.

A címkék az élet számos területén alkalmazhatók, és azok számára, akik már megtapasztalták a címkézés előnyeit, mára már nélkülözhetetlenné váltak. A felhasználási területeknek se szeri se száma, legyen szó otthoni, üzleti, iskolai vagy ipari környezetről. A feliratok hasznosak lehetnek borítékok, mappák, tároló dobozok, CD/DVD, élelmiszer, füzet megjelöléséhez, de akár névtáblák, látogatói kitűzők, jelölő kártyák, eligazítási útmutatók elkészítéséhez is.

A QL-700 pedig kiváltképp hasznos olyan körülmények közt, mikor a címkék elkészítésében a gyorsaság és az egyszerűség játszik legfontosabb szerepet. A címkéző gépet bárhova magunkkal vihetjük, bármilyen számítógéphez csatlakoztathatjuk, és bármilyen címkét nyomtathatunk vele azonnal, ott, a helyszínen. Gondoljunk csak bele, milyen gyorsan készíthető el egy látogatói kártya a frissen érkező vendég adataival!

A Brother legújabb akciójaként ráadásul most a 2 év jótállás mellé bónuszként +1 év garanciára tehet szert, amennyiben újonnan vásárolt termékét a Brother honlapján regisztrálja! A címkenyomtató tartozékai között található az USB- és tápkábel, valamint 100 db elővágott és 8m folyamatos szalagcímke is. A terméket keresse a Brother Label Expert szakértőinknél vagy a P-touch értékesítési pontokon! 


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x