Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

Európai Uniós forrásból megvalósult fejlesztés a DIT-Laborban.

Cégünk a Difolt Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatási rendszere által a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati konstrukció keretében 4 072 989 Ft összegű vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült.

Kedvezményezett neve: Difolt Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Szakképzett pályakezdő gyakornok elhelyezkedésének és munkatapasztalat szerzésének támogatása

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16 – 2018-02827

Projekt megvalósítása: 2018.03.01 – 2018.11.30

Szerződött támogatás összege: 4 072 989 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Projekt bemutatása: A pályázat keretében egy 25 év alatti Ifjúsági Garancia Programban regisztrált szakképzett (OKJ 5421302 Kiadványszerkesztő végzettségű) gyakornok felvétele valósult meg digitális kép és szövegszerkesztő munkakörben (FEOR 7231).
A projekttel lehetővé vált a szakképzésből kilépő fiatal számára szakmai területen történő munkatapasztalat szerzésére. A gyakornok szakmai és munkahelyi beilleszkedését, fejlődését nagy tapasztalattal rendelkező gyakornoki kapcsolattartó segítette. 

A GINOP-5.2.4-16-2018-02827 azonosítószámon nyilvántartásba vett projekt elsődleges célja a vállalkozás statisztikai létszámának növelése mellett a gyakornok foglalkoztatásának elősegítése, annak munkaerő-piaci integrációja, hosszú távú foglalkoztatása.
A program segítségével a vállalkozás nem csak a foglalkoztatottak létszámát, de szolgáltatási körét is bővíteni tudta, a foglalkoztatáshoz kötődően eszközfejlesztésre is sor került.
A gyakornoki munkahely kialakításához egy fotószerkesztéshez optimalizált számítógép, egy nagy felbontású grafikai munkákhoz optimalizált monitor, valamint a tevékenység vázát adó Canon professzionális, nagy formátumú plotternyomtató beszerzése valósulhatott meg.
A projekt közvetlen hatásaként a vállalkozás bővítette a foglalkoztatott létszámot, valamint kiterjesztette tevékenységét a nagy formátumú professzionális fotónyomtatás területére. (Legmagasabb szintű fotográfia kiállítási anyagok készítése, fotó poszterek, plakátok, fotó tapéták szerkesztése és nyomtatás.)

A projekt a Győr, Mónus Illés utca 19. szám alatti DIT-LABOR üzletben valósult meg, ahol C típusú projekt tábla is kihelyezésre került. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
NYÁRI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x