Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

A suliban is Brotherrel címkézz!

2011.10.27.

A Brother új 1005 BTS feliratozó és címkéző gép speciális iskolai kiszerelésében kicsik és nagyok, lányok és fiúk egyaránt megtalálják a nekik megfelelő címkézési megoldást. Ebben a speciális ajánlatban a feliratozó gépen kívül 2 új típusú szalag van: rózsaszín a lányoknak, és zöld a fiúknak. A csomag tartalmazza továbbá a gép működtetéséhez szükséges elemeket is, így nincs szükség másra, kezdődhet a címkézés!

A Brother a kicsikre is gondolt. Az új P-Touch 1005 BTS (Back To School) modell egy kimondottan otthoni felhasználásra tervezett gép, mely egyszerű, könnyen használható és praktikus tartozékokkal rendelkezik. A mellékelt 2 m hosszú szalagok „Berry Pink-rózsaszín” és „Lime-zöld” színűek, melyek divatosak és trendik, így a picik és tinik szívéhez is közel állnak. A gép kezelése roppant egyszerű, mind a fiatalok, mind pedig az idősebbek számára.

Jóllehet, a feliratozó-gépek még különlegességnek és ritkaságnak számítanak a magyar iskolákban és családokban, a Brother jövőképében egy olyan világ szerepel, ahol mindenkinek van címkéző gépe. A Brother P-touch feliratozó készülékeinek széles termékválasztékában mindenki megtalálja a céljaihoz leginkább megfelelő készüléket függetlenül nemtől, kortól, hivatástól vagy érdeklődési körtől.

A címkék használata az élet bármely területén fontos lehet – legyen szó egy tolltartó, egy játék, egy ruhadarab vagy egy tízórais doboz felcímkézéséről, vagy csupán egy sütiről a hűtőben, melyhez nem szabad hozzányúlni, csak ha anya megengedi. Ehhez szeretne segítséget nyújtani a Brother azáltal, hogy termékeit praktikussá, hasznossá és elérhetővé tette a családok számára is. A tárgyak mostantól „beszélni tudnak”, üzenetet közvetítenek, és informálnak mindenkit („Ez a könyv Marcié”, „Apának, Palkótól”, „Vedd be a gyógyszert!”, „Süti, de csak ebéd után!” – állhat a feliratokon).

A Brother a családok családtagja szeretne lenni. Ezért is támogatta 2011-ben a Gurulófesztivált Győrújbaráton, mely egy kifejezetten ötletes és eredeti, lábbal hajtható kismotoros és kerékpáros családi rendezvény. Az indulók és győztesek olyan értékes ajándékokat kaptak, mint a világító-multifunkciós csavarhúzó, esőkabát, láthatósági mellény vagy zseblámpa.

A Brother P-touch iskolás csomagja 1 P-Touch 1005 BTS géppel, 2 próbaszalaggal, és 6 elemmel most rendkívül kedvező áron, alig 2 normál szalag árán megvásárolható. Az akciós csomag szezonális terméknek számít, és természetesen a Digitáltechnika Kft. üzleteiben is elérhető, de vigyázat, csupán a készlet erejéig! 


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
Fotókönyv szoftver
x