Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Prophoto Őszi Fotósnapok 2011

2011.10.02.

A hazai fotós szakmában hosszú idő óta nem volt olyan összejövetel, amely minden szakmai réteg számára izgalmas és tanulságos lett volna. A sümegi ProPhoto Workshops Őszi Fotósnapok kétségkívül a hazai fotós világ legnagyobb rendezvénye, ahol a piacon jelenleg jelenlévő valamennyi jelentősebb szolgáltató és szállító cég egy helyen, egy időben áll az érdeklődők rendelkezésére.

Cégünk, mint a KIS Photo-Me Group hivatalos magyarországi disztributora természetesen ott lesz a Sümegen 2011. október 16-20. között megrendezésre kerülő Fotósnapokon. Az érdeklődők megismerkedhetnek az aktuális piaci trendekkel, betekintést nyerhetnek az általunk forgalmazott berendezésekről, megoldásokról, valamint kipróbálhatják az egyetlen teljesen automata fotókönyvkötő berendezést a Photobook Buildert.

A rendezvényen minden fotózással foglalkozó szakember, laboros partner megtalálja számítását. Külön szekció foglalkozik a divat-, az esküvői-, a természet-, a modell- és a szabadtéri fotózással, bemutatva a legjobb és legújabb technikákat, módszereket és trendeket.

A négynapos, Sümegen tartandó rendezvényen cégünkön kívül bemutatkoznak a HP, a Fujifilm, és a Mitsubishi eszközei, továbbá bemutatjásra kerülnek a legújabb fényképezőgépek, optikák, fotónyomtatók, eszközök, és fotókönyv megoldások.

Ezen kívül speciális workshopokon vehetnek részt a látogatók, több műteremben is lesz oktatás. A szekciókat pedig a szakma elismert művelői – Fekete Csaba, Jaksa Tímea, Korbely Attila, Dévai Zoltán, Tomas Opitz, Csillag Pál – vezetik.

A programok utáni kötetlen levezetést Kövi Szabolcs fuvolaestje, Ferrari tesztelés és fotózás, karaoke, disco, lovagi torna - vacsora és wellnessezés garantálja.

Időpont: 2011. október 17. (hétfő) – október 20. (csütörtök)

Helyszín: Hotel Kapitány **** Sümeg

(A rendezvényre napijegyet is lehet váltani.)

Részletes programokról további információ itt.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
NYÁRI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x