Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

2 új P-touch a Brother nyári ajándéka

2011.07.25.

Egyszerre két új feliratozó készülékkel lepte meg vásárlóit idén nyáron a Brother. Az új PT-2030-as modell két régi készüléket, a PT-2100-ast és a PT-1830-ast váltja le, míg a PT-2730-as a piacról kifutott PT-2700-as készüléket váltja.

A P-Touch termékcsalád legújabb tagjai nemcsak külsejükben, de funkcióikban is megújultak. Az elegáns, fekete-fehér kialakítású készülékekkel pillanatok alatt tartós, kiváló minőségű címkéket nyomtathatunk, különböző szimbólumokkal és keretekkel, egyedi méretben.

A most piacra dobott készülékeket főként irodai modellnek szánja a Brother, de a számítógéphez is csatlakoztatható PT-2730-as ennél lényegesen többet tud. A legszembetűnőbb változás a készülékek külső megjelenésében a klaviatúra bal felső részén elhelyezett zöld gomb, amellyel a beépített címkegyűjteményt tudjuk gyorsan és kényelmesen elérni.

Ebben a gyűjteményben az 55 leggyakrabban használt felirat a PT2730 esetében további 20 felirat található meg 18 nyelven. A Brother weblapjáról további praktikus feliratokkal bővíthetjük gyűjteményünket. A címkék szövege a PT-2030 készülék esetén maximum 5 soros, a PT- 2730-as esetén akár 7 soros is lehet, a címkéket mindkét készülékkel teljesen egyedivé alakíthatjuk a 4, illetve 8 különböző betűkészlet, a szokásos betűformázási módok, a 253 féle szimbólum, valamint a 16 és 20 különböző keret variálásával.

Mindkét készülék kezelése rendkívül egyszerű - az íráshoz a megszokott QWERTY billentyűzet áll rendelkezésünkre. A korábban elkészített címkéket a készülékek memóriájába menthetjük, a PT-2730 "Szövegemlékeztető funkciójának" köszönhetően pedig a korábban felvitt szövegek újabb beírásukkor megjelennek a szerkesztősorban - ennek köszönhetően jelentősen lerövidül a címkekészítési idő. A feliratok villámgyors elkészítését 31, a PT-2730-nél 42 automatikus formázás könnyíti meg. A különleges nyomtatási funkciók közé tartozik a függőleges- és a tükörnyomtatási lehetőség, valamint a többféle vonalkód nyomtatása.

Brother PT-2030VP Brother PT-2730VP

A PT-2730 USB interfésszel PC vagy Mac rendszerű számítógépekhez csatlakoztatható, így a címkéket a különböző szövegszerkesztő programokból megszerkesztve is kinyomtathatjuk. Archiváláshoz ideális, ha a címkékre az aktuális idő és dátum is felkerül, a PT-2730 beépített dátum- és óra funkciója ezt is támogatja.

Mindkét feliratozó készülék laminált és nem laminált TZ/TZe szalagokat használ 3.5, 6, 9, 12, 18 mm-es - a PT-2730 esetében akár 24 mm-es méretben, széles színválasztékban. A két új P-touch készülék praktikus tulajdonságait is kiválóan hasznosíthatják az irodák, raktárak, egészségügyi intézmények, áruházak, kiskereskedelmek, hotelek, éttermek vagy a háztartások. A címkék megkönnyítik a mappák, iratszekrények, kábelek, CD/DVD lemezek, polcok, irodaszerek, névkártyák, tárgyak rendszerezését, valamint számos figyelmeztető jelzést szolgáló címkék is elkészíthetők az igények szerint.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x