Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Egyetemistákat támogattunk

2010.07.06.

A legmodernebb technikát képviselő Brother MFC6890CDW A/3-as multifunkciós nyomtatót ajándékozott a Digitáltechnika Kft. a BME építész hallgatóinak, hogy támogassa a leendő mérnököket tanulmányaik során és megismertesse őket a Brother magas minőségű termékeivel. Az adományt Kaproncai Tamás, a Brother legnagyobb magyar disztribútora, a Digitáltechnika Kft. ügyvezetője és Király Gábor, a Brother Hungary Dealer Account Managere adta át a közelmúltban az egyetemen.

A számítástechnikai-, irodatechnikai és fotótechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozó Digitáltechnika Kft. 28 éves fennállása során mindig fontosnak tartotta, hogy diákokat, oktatási intézményeket, alapítványokat támogasson. Ezúttal a BME építész hallgatóit támogatta a Digitáltechnika egy Brother A3-as duplex multifunkciós nyomtatóval, amely a színes nyomtatás mellett szkennelésre, és fénymásolásra is alkalmas. A készüléknek köszönhetően a jövőben már nem okoz problémát a hallgatóknak, hogy A3-as méretben készült műszaki rajzaikat, dokumentációs anyagaikat kinyomtassák, szkenneljék, sokszorosítsák és szükség esetén elfaxolják. Az építészeknek tanulmányaik során rengeteget kell rajzolniuk kézzel és számítógéppel is és a vizsgák előtt különösen sok rajzot kell lemásolniuk. Az A/3-as Brother multival a jövőben ez nem jelenthet problémát.

A nyomtató a japán Brother cég egyik legmodernebb terméke. A minőségi megoldásokat jellemző érintőkijelzővel rendelkezik, vezeték nélküli hálózatról működik, így használata gyors, kényelmes és praktikus.

A BME Építész Hallgatói Önkormányzatának képviselői június végén vehették át az A/3-as multifunkciós nyomtatót Kaproncai Tamástól, a Digitáltechnika Kft. ügyvezetőjétől és kollégáitól.

- Nagyon hálásak vagyunk a támogatásért, mert a Brother A/3-as multifunkciós nyomtató jelentősen megkönnyíti a hallgatók és a hallgatói képviselet munkáját. Mivel az építész hallgatóknak gyakran kell munkáikat A3-as méretben elkészíteniük, ők tudják a legjobban értékelni a nagy nyomtatási és másolási méretet. A színes nyomtatással különösen nagy teher kerül le a vállukról, eddig ugyanis rengeteg munkát okozott, hogy sokszorosítás után minden egyes változatot kézzel kellett újraszínezniük.

- Az ilyen felajánlások és támogatások nélkül nem tudnánk haladni a korral, mert a Brother A3-as duplex nyomtatóhoz hasonló készülékek megvásárolásához nincs elegendő pénzünk - mondta el Viszoki Csaba, a hallgatói képviselet elnöke. A Digitáltechnikától kapott nyomtató szeptemberben kerül végső helyére, az egyetem egyik 300 fős kollégiumába. A készüléket este a hallgatók, napközben a Hallgatói Képviselet használja majd, így jelentős támasz lesz a diákok és a diákszervezet munkájában is.

Korábbi hasonló cikkek:


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x