Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Sárkányhajó és tengerészcsomó a Digitáltechnika partnertalálkozóján

2010.06.21.

Vízi kalanddal teszteltük a legjobb Brother Dealereket. „Felejthetetlen volt az evezés a sárkányhajóban és a P-Touch bemutató is nagyon érdekes volt, mert a gyakorlati példák

mindennél jobban rögzülnek, az egyszer kipróbált eszközöket pedig később is szívesebben használja mindenki!” – vélekedtek többen is a 2010-es Brother DIT Dealer Day után a budapesti Lágymányosi Öbölben megrendezett rendezvényről.

Tradíciót teremtett a Digitáltechnika Kft., a Brother termékek legnagyobb magyarországi disztribútora, amikor évekkel ezelőtt útjára indította a legjobb viszonteladóinak meghirdetett partnertalálkozóját. A találkozón a japán Brother cég termékeit, különösen az extrém körülményeknek is ellenálló Brother P-Touch feliratozó gépeket, szalagokat és címkéket mutatják be a vendégeknek, akiket nem csak igényes vendéglátás, hanem minden évben extrém teszt is várja.

A Dealer Day-re érkezők idén már érkezésükkor bizonyíthatták vízállóságukat. A Lágymányosi Öböl Kopaszi gátjáig vezető, máskor kellemes séta ugyanis a szakadó esőben felért egy túlélő túrával. Az elemekkel megküzdő vendégeket azonban a program helyszínéül szolgáló Café Ponyvaregény étteremben már remek hangulat, forró kávé, a regisztráció során pedig rögtön egy Brother kézi feliratozó és címkenyomtató készülék fogadta. Utóbbival készült el a névre szóló felirat, melyet a Digitáltechnika hagyományosan a partnerek számára készített, a helyszínen egyediesített ajándékra vasalt.

A szakmai program során Kaproncai Ferenc, a Digitáltechnika Kft. tulajdonosának köszöntőjét követően Szabó Krisztina a Brother Magyarország eredményeiről és céljairól, Kaproncai Tamás a Digitáltechnika Kft. jövőbeli céljairól és terveiről, Király Gábor pedig a promóciókról és az értékesítésről beszélt. Fonyó Lilla a brother.hu honlap újdonságairól tartott bemutatót. Ezeket követte több gyakorlati előadás is. Minden résztvevő kapott „szétszerelésre” egy-egy TZ szalagot, így első kézből tapasztalhatták meg, milyen alkatrészekből áll össze egy extrém körülményeknek is ellenálló P-Touch szalag. A PT-7600VP kézi címkézőből is jutott minden érdeklődőnek, így Kaproncai Tamás szakszerű irányításával a vendégek megtanulhatták a készülék beállítását, és praktikus használatát. Szládovics Ferenc szervizvezető a gépek, eszközök hibalehetőségeiről, nem megfelelő használatukról és a szervizelés érdekességeiről tartott tájékoztatót.

A hagyományt követve a kellemes ebéd után különleges program várta a partnertalálkozó résztvevőit. Míg az előző években a budapesti Tropicáriumban cápákkal úsztak, a Fővárosi Állatkertben állatokkal ismerkedtek és préri kutyákat számoltak, idén sárkányos élményben volt részük a vendégeknek. A különleges programtól még az esős, zord időjárás sem tudta volna eltéríteni a résztvevőket, akik emlékezve az előző évek programjára, már várták az újabb kalandot. Ezt megérezte az időjárás is, mert az egész napos eső után délutánra a nap is kisütött, így ideális evezős időben tudott vízre szállni a legénység. Mint közismert, a sárkányhajózás fokozott egymásra figyelést, és fegyelmezett együttműködést igényel. Mire a Brother DIT Dealer Day 2010 résztvevői egy tartalmas okítás, és kiadós evezés után a sárkányhajóból újra szárazföldre szálltak, addigra egy igazán összeszokott, kissé talán vizes, de fölöttébb vidám csapatot alkottak vendégek és vendéglátóik

Fotók:


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x