Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Brother lehet a bálszezon főszereplője

2010.02.12.

Itt a farsang, áll a bál, a P-touch feliratozók hada csak Önre vár! Akár így is átkölthetnénk a gyermekmondókát, ha egy báli újságban szeretnénk reklámozni a Brother profi készülékeit. Bár ezt nem tesszük, arra mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a Brother P-touch modelljei a báli forgatagban és a fergeteges otthoni bulik alkalmával is számtalan kitűnő alkalmazási lehetőséget kínálnak!

A Brother P-touch feliratozók gyorsan, választékosan és a legkülönfélébb színekben elkészíthető címkéit egyaránt nagy sikerrel használhatja az elegáns, ha úgy tetszik elit, farsangi bálokon, de akár a barátainak és legjobb cimboráinak szervezett otthoni „ereszd el a hajam bulikon” is.

A Brother P-touch címkék már a meghívók készítésénél és postázásánál fontos szerepet kaphatnak. A címzést megkönnyíti a Brother ingyenes P-touch Address Book szoftvere, mellyel egyszerűen és gyorsan címkézheti fel a borítékokat akár több száz meghívott esetében is.

Készíthet díszes és egyedi farsangi meghívót is, ha a Brother P-touch Editor 5.0 címkeszerkesztő program dekorációs lehetőségei és minta sablonjai közül választ, vagy teret enged a saját kreativitásának. Így mindenki személyre szóló, akár saját fényképével ellátott meghívót kaphat a viccestől az egészen elegánsig! Ha kiküldi, akkor már tényleg csak a farsangi jelmezével kell törődnie, míg a meghívott törheti a fejét, hogy milyen ötlettel viszonozza ezt az egyediséget! Ha ajándékot hoz, akkor azt milyen címkével, felirattal tegye különlegessé.

Fényképes, a buli hangulatát a dizájnban is visszaadó elegáns ültető kártyákat, vagy vicces „hely-foglaló” üzeneteket is készíthet a rendezvény jellegének megfelelően. A címkék felhasználásának a továbbiakban is csupán a képzelet szab határt: felragaszthatjuk őket elegáns borítású papírra, a vendégeknek ajándékba adott álarcra, a székek háttámlájára, vagy akár a poharakra is, így a vendégek a nagy mulatozás közben sem keverik össze a poharukat.

S ha a hangulat már a tetőfokára hágott, Pókembertől Drakuláig, Helló Kitty-től Csipkerózsikáig bárkit, és bármit felcímkézhetünk, csak bírjuk szalaggal!


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
x