Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Brother P-touch Editor 5.0 magyarul!

2009.11.27.

A címkenyomtatásban érdekelt felhasználók számára az ősz egyik legfontosabb híre, hogy a Brother piacra dobta a Brother P-Touch Editor 5.0 általános címkeszerkesztő szoftver legújabb, magyar nyelvű változatát.

A jól bevált szoftverben az egyik legfontosabb változás, hogy Snap mód néven integrálta a Quick Editort, bevezetett egy Express módot, a régi szerkesztési sémát pedig Professional mód néven felturbózott változatban kínálja. Mindezt egyetlen szoftverbe csomagolva, a réginél jóval csinosabb és ügyesebb kivitelben.

Brother P-touch Editor 5.0 általános címkeszerkesztő szoftver angol nyelvű változatát több mint egy éve, 2008 júliusában mutattuk be, épp ideje volt tehát a szoftver magyarításának. (Ezzel egy időben a Brother elkészítette a többi Közép-Kelet európai nemzeti nyelvre is a szoftver verziókat.)

A szoftver tagadhatatlan előnye, hogy egybefoglalja a korábban az egyes P-Touch készülékekbe már beépített P-Touch Editor Light szoftvert, amit most Snap fantázianéven jelenít meg. Ez a legegyszerűbb program azoknak való, akik a lehető legkisebb energiával és a leggyorsabban szeretnének jó minőségben feliratot, címkét nyomtatni. A címkék a szükséges szöveg bemásolásával, begépelésével, vagy akár egy screen shot beillesztésével is pillanatok alatt létrehozhatók és nyomtathatók. Az Express mód már értékes szerkesztő lehetőségekkel rendelkezik az igényesebb felhasználók számára, ugyanakkor gyorsan és könnyen kezelhető, nem igényel jelentősebb előképzettséget, ellentétben a Professional móddal, amely a nevének megfelelően már az igényes profikat hivatott kiszolgálni. Teszi ezt a felturbózott és kibővített választási lehetőségekkel, számtalan, a szerkesztést sokoldalúvá és élvezetessé tevő palettával, beállítással, választási lehetőséggel. Igazi kincsesbánya ez a szoftver részlet azoknak a gyakorlott és igényes felhasználóknak, akik adnak a minőségre, és fontos számukra, hogy az ő címkéik különlegesek (esetleg extrák) legyenek. A lehetőségek tárháza itt szinte végtelen, kedvcsinálónak azért említsük meg az alap eszköztárakon túl az automatikus formátumvarázslót, vagy a rajzoló eszköztárt, amivel tényleg egyedien alakíthatunk ki egy címkét, vagy a vonalkódok, táblázatok, clipartok használatát és kezelését lehetővé tevő eszköztárakat. Más címkenyomtatók szoftvereivel szemben a Brother P-Touch Editor 5.0 szoftverével a különböző objektumokat kedvünkre szerkeszthetjük, elrendezhetjük és csoportosíthatjuk, a kész címke képét pedig a nyomtatási előnézettel még nyomtatás előtt leellenőrizhetjük – vagy próbaképp akár egy hagyományos nyomtatón is kinyomtathatjuk. A szoftver lehetővé teszi adatbázisok betöltését, kezelését és nyomatását, valamint 33 féle vonalkód nyomtatását, melyeknek mintegy fele már a nagyobb adatmennyiség tárolására alkalmas kétdimenziós vonalkód! Ezek mellett már szinte apró, de fontos figyelmességnek tűnik, hogy a szoftver a többnyelvű szövegbevitelt is támogatja…

A magyar nyelvű Brother P-touch Editor 5.0 bevezetésével egy időben megérkezett a Brother PT-7500VP és a PT-7600VP kézi címkézők magyar nyelvű menüs változata is. Az elsősorban villanyszerelők, villamos berendezések, riasztó- és biztonságtechnikai berendezések, tűzvédelmi jelzőberendezések szerelőinek, telefon és számítástechnikai hálózatépítők részére megalkotott címkézőgépek menüjében olyan szimbólumok, jelölések kaptak helyet, melyekkel egyszerűen és gyorsan gyárthat a felhasználó jelölő címkéket 6-24 mm szélesség-ben, akár 7 sorban is.

A saját címkék létrehozásának lehetősége biztosítja a professzionális üzembe helyezést, megkönnyíti a karbantartást, az üzemeltetést. A biztonság érdekében célszerű olyan szakszerű figyelmeztető jelek és információs címkék nyomtatása, melyek ellenállnak a legextrémebb környezeti hatásoknak is. Mindezekhez kitűnő választás a Brother PT-7500VP és a Brother PT-7600VP.

A szoftver letölthető innen: www.p-touch.hu


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
Fotókönyv szoftver
x