Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Egy jó „húzás” a Brother-től

2009.10.13.

Bár nem a „húzás” néven is ismert, 2 deci bor és 1 deci szódavíz elegyével alkotott aranyszínű, gyöngyöző itallal kedveskedik a Brother, mégis üdítő kedvezménnyel örvendezteti meg a vásárlóit.

A jó hírű nemzetközi elektronikai cég a 2 éves garanciához plusz 1 évet ad minden nyomtatóra, multifunkciós- és P-Touch címkéző és feliratozó készülékre 2009 októberétől fél éven át. A kitűnő ajánlattal az irodatechnika piac meghatározó szereplője magas szintű támogatást nyújt az otthoni és az üzleti felhasználóknak egyaránt.

A világméretű, Európában 50 éve jelenlévő, elektronikai termékeket forgalmazó társaság 2009. október 1. és 2010. március 31. közötti vásárolt minden termékére vonatkozóan 2 év helyett 3 évre terjeszti ki a jótállást azon vevők számára, akik a megvásárolt irodatechnikai berendezéseket a vásárlástól számított 60 napon belül regisztrálják a www.brother.eu/register weboldalon. A regisztráció során az elérhetőség mellett a vásárolt termék típusának és gyári számának megadásáért cserébe a felhasználó azonnal jogosult lesz a kedvezmény igénybevételére, amely valamennyi elektronikai és mechanikus meghibásodásra vonatkozik, és – modelltől függően – helyszíni javítást/cserét vagy felvételt és visszaállítást tartalmaz. A kiterjesztett garanciának köszönhetően a vevők legalább 5.400, de akár 70.200 forintot is megtakaríthatnak.

A két év standard jótállás harminchat hónapra bővítésével a társaság nem csak azoknak a vevőknek nyújt még nagyobb biztonságot, akik a megbízható Brother készülék mellett döntenek, hanem egy olyan versenyelőnyt is biztosít más márkákkal szemben, amely a kereskedők és viszonteladók számára is megkönnyíti az értékesítést. Az európai piacon több mint ötven éve jelen lévő Brother International a siker biztos receptjét kínálja, amelynek nélkülözhetetlen összetevői a megbízható minőség, a kitűnő ár/érték arány, a lokális disztribúció és szerviztámogatás, valamint a környezettudatos magatartás és a vásárlókkal való közeli és odafigyelő kapcsolattartás. A csúcs minőségű termékek megbízhatóságának egyik bizonyítéka a most 3 évre emelt általános garancia – fejtette ki Kaproncai Tamás, kereskedelmi vezető.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
x