Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Ghostbusters csomagok a Brother-től

2009.09.01.

Kiadós tintapatron csomagokat kínál a Brother ráadásul kedvezményes áron. Lepje meg nyomtatóját és önmagát a Ghostbuster csomagokkal!

Aki régóta használ nyomtatót, már tudja, hogy Murphy törvénye szerint a tintapatronok akkor fogynak ki, amikor egy nagyon sürgős munkát kell kinyomtatnunk, és persze nem 1-2 oldalon. Aki a minőségi nyomtatás érdekében minőségi nyomtatót használ, az azt is tudja, hogy csak eredeti festékpatron garantálja az elvárt minőséget. Nekik ajánljuk a Brother kedvezményes tintapatron csomagjait.

A Brother tintasugaras nyomtatók négy különféle színű patront használnak (feketét, kéket, bíbort és sárgát), ennek előnye, hogy a tintapatronok külön-külön is cserélhetőek. Így a Brother nyomtatók fenntartása gazdaságosabb, nem kell komplex színes patront vásárolni csak azért, mert az egyik színt gyakrabban használjuk.
A költségeket még jobban le lehet szorítani, ha valaki több patront egyszerre vásárol meg, hiszen ezeket kedvezményes áron különféle összeállítású tintapatron csomagokban kínálja a Brother, és legnagyobb magyarországi disztribútora, a Digitáltechnika Kft. www.dit.hu .
Vásárlásra bíztatjuk Önöket akkor is, ha nem fogytak ki még teljesen a tintapatronokból. Érdemes végiggondolni nyomtatási szokásainkat és annak megfelelően megvásárolni valamelyik  kedvezményes tintapatron csomagot – vagy akár egyszerre többet is, hiszen a Brother most egy izgalmas Ghostbusters játékra invitálja vásárlóit, és a nyeremények sem elhanyagolhatóak.

De nézzük először, milyen tintapatron csomagok közül választhatunk!
A Brother minden tintapatron családjából (LC900/LC970/LC980/LC1000/LC1100) kínál kedvezményes áru csomagokat. Ha sok feketét nyomtatunk, akkor a két fekete festékpatront tartalmazó Twin Pack csomagot érdemes keresnünk. Ha inkább a színes patronokat „fogyasztjuk” előszeretettel, akkor a három színt érdemes együtt beszereznünk, ebben az esetben válasszuk a Rainbow Pack csomagokat. Ha igazi nagyban nyomtatók vagyunk, és vegyesen minden színnel nyomtatunk, akkor a négyféle színű patront együttesen tartalmazó Value Pack festékpatron csomaggal spórolhatunk a legtöbbet.
Értékes információ a beszerzés előtt, hogy a fekete csomaggal akár 8%, a színes csomaggal akár 20%, az utóbbi, négyféle színű festékpatron csomaggal akár 22% költségmegtakarítást is elérhetünk.
Akik maratoni nyomtatásokra készülnek, azok számára különösen értékes információ, hogy az A3-as nyomtatókhoz és egyes irodai A4-es nyomtatókhoz nagykapacitású tintapatronok is kaphatók. Ezek megnevezésében a HY jelzés utal a hozzávetőlegesen dupla festék- és nyomtatás kapacitásra. (Az LC1100HYBK/C/M/Y patronok például a következő nyomtatókkal használhatók: MFC-5890CN, DCP-6690CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW). Természetesen a nagykapacitású patronokból is léteznek a Twin Pack, Rainbow Pack és Value Pack kedvezményes összeállítású patroncsomagok.
Akik igazán olcsón, sokat és kiváló minőségben szeretnének nyomtatni, azoknak ezeket ajánljuk.


És akkor jöjjön a már ígért játék! A gazdaságos patroncsomagok új csomagolása kapcsán a BROTHER INTERNATIONAL Hungary Kft. 2009. június 1-je és november 3-a között internetes Ghostbuster játékra invitál mindenkit a www.brother.hu weblapon.
A Brother és a Sony Pictures közös, Ghostbusters online játékán a résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek, amennyiben sikerül átjutniuk a szellemektől hemzsegő szinteken. Érdemes gyűjteni a pontokat, hiszen a Brother Ghostbusters játékának fődíja egy kísérteties hangulatú New York-i utazás, 2010-ben Halloween idején!


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x