Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Photobook Maker fotókönyv automata

2009.09.14.

VILÁGÚJDONSÁG! KIS-PHOTO ME GROUP legújabb fejlesztésű fotókioszk automatája nyerte el idén a legjobb fotókioszk TIPA díját. A készülék hamarosan debütál Magyarországon.

A Digitáltechnika Kft 2002 óta kizárólagos disztribútora a KIS PHOTO ME Group nemzetközi vállalatnak, mely a világpiacon vezető pozíciót tölt be az azonnali képalkotó berendezések területén. Partnercégünk a piaci igények figyelembevételével, kreatívan, folyamatosan fejleszt.

Az idei év újdonsága a PHOTOBOOK MAKER névre keresztelt fotókioszk automata. A berendezés méltán nyerte el a legjobb fotókioszk TIPA díját 2009-ben.

A KIS PHOTOBOOK MAKER egy forradalmian új és egyedülálló kioszk, amelyet arra terveztek, hogy néhány perc alatt készítsen el hosszú időn át tartós fotókönyveket. A jól kitalált technológián alapuló szoftver a megrendelő fényképeit a képek készítésének dátuma és archiválási tulajdonságai alapján két perc alatt automatikusan és esztétikusan elrendezi, majd 6 pec alatt már ki is adja a csodás fotókönyvet.
A fotókönyvek fényes, víz, karc és piszkolódásnak ellenálló papírból, minőségi kötésben készülnek. További részletek árak a Webshopban.

            


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TÉLI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x