Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Állati kaland volt...

2009.06.30.

az idei Brother P-Touch Dealer Day. Ismét extrém körülmények között látta vendégül partnereit a Digitáltechnika Kft.

„A csapatjátékban az volt a jó, hogy mindenkinek a véleménye számított! Mindig szavaztunk arról, hogy kinek a véleményét fogadjuk el. Biztos, ezért nyertünk! A helyszín, az Állatkert szuper volt, az előadások összeszedettek, lényegre törőek és hasznosak voltak. Különleges körülmények között szervezett remek szakmai programnak lehettünk a részesei…” vélekedtek a vendégek a Fővárosi Állat- és Növénykertben a közelmúltban megrendezett Brother DIT P-Touch Dealer Day programjairól. Az elismerésekre idén is rászolgált a szervező Digitáltechnika Kft. a Brother termékek legnagyobb magyarországi disztribútora.

A Digitáltechnika Kft. és a Brother Magyarország Kft. évek óta sikeres együttműködés keretében szerez egyre nagyobb ismertséget a japán Brother cég termékeinek, köztük is kiemelten a sokoldalú feliratozásra alkalmas, különleges körülményeknek is ellenálló Brother P-Touch feliratozó gépeknek, szalagoknak és címkéknek. A Brother DIT P-Touch Dealer Day megrendezése már hagyománynak számít, mint ahogyan az is, hogy a szervező Digitáltechnika Kft. az extrém körülmények között is kiválóan használható feliratozó szalagok és gépek bemutatására – stílusosan – extrém környezetet választ. A cég tavalyi partnertalálkozóját a budapesti Campona központban lévő Tropicáriumban tartotta, idén pedig a Fővárosi Állat- és Növénykertben megrendezett viszonteladói napon mutatta be partnereinek a P-Touch szalagok sokoldalú felhasználhatóságát.

A viszonteladói találkozó résztvevői már az elefántos főbejáratnál tartott regisztráció során találkozhattak a feliratozó címkék egyik praktikus felhasználási módjával: amikor láthatták, hogy arcképes regisztrációs kártyájuk elkészítése pár pillanatot vesz igénybe csupán. Az Állatkert Barlangtermében tartott bemutatón és programon a Digitáltechnika Kft. viszonteladói nem csak a feliratozó szalagok és készülékek sokoldalú felhasználhatóságával, hanem a Brother termékek széles skálájával is megismerkedhettek. A program értékes szakmai előadásokkal is szolgált. Kaproncai Ferenc, a Digitáltechnika Kft. tulajdonosának köszöntőjét követően Szabó Krisztina a Brother Magyarország eredményeiről és céljairól, Kaproncai Tamás pedig a Digitáltechnika Kft. 2009-es céljairól és a várható promóciókról számolt be. Király Gábor a Brother Partner Program, Fonyó Lilla pedig a Brother nyomtatók előnyeit ismertette. A prezentációs blokk második felében Seregi Miklós a textíliák nyomtathatóságáról ejtett pár szót, Szládovics Ferenc pedig részletesen bemutatta, hogy mi mindenre alkalmasak a Digitáltechnika Kft. által forgalmazott Brother P-Touch feliratozó készülékek.

Rövid pihenő és ebéd után került sor a Brother DIT P-Touch Dealer Day már hagyománynak számító elemére, amikor is a vendéglátók a P-Touch címkékhez hasonlóan a viszonteladóikat is extrém körülmények között tesztelik, azok legnagyobb örömére. Utóbbiakra várt a feladat, hogy csapatokat alkotva részt vegyenek a DIT Állati Kalandjátékán - megméressék magukat az állatkert különböző pontjain felállított állomásokon, és elnyerjék a „DIT Viszonteladó - TESZTELVE extrém körülmények között” címet. Az Állati Kaland során a Leopárd, a Jegesmedve, a Kazuár és a Krokodil csapat tagjai életre szóló élményeket szereztek, amikor bizonyították, hogy nem okoz nehézséget számukra, ha egy labirintusban kell feltalálniuk magukat, vagy ha tucatnyi izgő-mozgó, állandóan a föld alá bújó prérikutyát kell megszámlálniuk, vagy azt kell megfejteniük, hogy az állatkert lakói mennyi húst, zöldséget, vagy éppenséggel joghurtot fogyasztanak el.

Kalandból és élményből ezen kívül is bőven jutott mindenkinek, de a szervezők azt sem felejtették el, hogy a Brother viszonteladók remekül teljesítenek az értékesítésben és a tanácsadásban is. Az ezt elősegítő kapcsolatépítő és jövőt formáló üzleti beszélgetésekre is sor került – kellemes frissítők társaságában az állatkert barátságos cukrászdájában. Talán ennek a sokoldalú körültekintésnek is köszönhető, hogy a játékos és hivatalos üzleti programokat egyaránt tartalmazó viszonteladói nap évek óta különösen nagy érdeklődésre tart számot a Digitáltechnika Kft. partnerei körében.

További fotók:


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
5 év garancia!
Fotókönyv szoftver
ÚJDONSÁG!
x