Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

DIT.HU : Üdvözöljük a XXI. században!

2008.09.15.

A legmagasabb igényeknek is megfelel szeptember 15-től a DIT csoport legmodernebb technikával továbbfejlesztett internetes portálja, a www.dit.hu. A pályázati támogatással elkészített fejlesztés már valóban XXI. századi minőséget képvisel. Az eddig is profi weblapon mostantól kezdve könnyedén megrendelhető a saját fotók online fotókidolgozása, vagy a saját fotókból készített garantáltan egyedi naptárak, ajándéktárgyak és fotóalbumok.

Mindezért - és a 3D-s websopban található többi termékért már bankkártyával és akár euróban is fizethetünk. A honlap tartalma olvasható magyarul és angolul és, de nem csak az átlagos szörfözők, hanem a vakok és gyengénlátók számára is. Ha valaki ezek után kedvet kapott a DIT csoport honlapjához és minőségi szolgáltatásaihoz, és nem akar lemaradni a legfrissebb hírekről, akkor csak fel kell iratkoznia a cégcsoport tematikus hírlevelére.

Regisztráljon, mert érdemes!

2008 márciusában számoltunk be először arról, hogy a Digitáltechnika Kft. az Új Magyarországi Fejlesztési Terv keretében 3,5 millió forintot nyert weboldalfejlesztésre.
Elsőként a megújult látványvilág és a webáruház, majd olyan új kényelmi szolgáltatások jelentek meg az oldalon, mint a letölthető árlista, a hírek és érdekességek. Mint azt Kaproncai Tamástól, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetőjétől megtudtuk, az új portál az uniós hozzájárulással megvalósított fejlesztésnek köszönhetően könnyen karbantartható, a kis- és nagykereskedelmet is kiszolgáló webshop teljesen illeszkedik a meglévő offline rendszerhez.
A Digitáltechnika partnerei az elmúlt hónapokban több újdonsággal is megismerkedhettek. A megújult webáruházban március óta megtalálhatóak a vevői kedvezmények, a terméklista, az akciók és az online készlet. További újdonság, hogy publikus a tematikus hírlevélre való feliratkozás. Így a regisztrált látogatók az aktuális akciókról és felhasználási lehetőségekről soron kívül, elsőként kaphatnak tájékoztatást.

Elsőként az országban: Webshop 3D-ben

2008 júliusától, Magyarországon először a Digitáltechnika Kft. webáruházában a termékek már három dimenzióban is megnézhetőek. A dit.hu webshopban egyszerre 800 termék jelenik meg háromdimenziós térben egy virtuális falon, elfeledtetve a látogatókkal a fáradtságos oldallapozás fogalmát, és egyben különleges vizuális élményben részesítve őket. A képek között így könnyebbé válik a keresés, a fotók teljes képernyőre nagyíthatóak és egy kattintással előhívhatjuk a részletes termékadatlapot is. A forradalmian új 3D-s technikát Magyarországon elsőként a DIT csoport használta termékek bemutatására, a 3D-s internetes oldalak azóta is csak a legjelentősebb, legnagyobb forgalmat lebonyolító internetes portálokon jelentek meg, fogadtatásuk a felhasználók körében minden várakozást felülmúlt.

A DIT gondol a vakokra és gyengénlátókra

A DIT csoport eredményes működésének egyik legfontosabb momentuma a minőségi termékek és szolgáltatások nyújtása, és a fokozott társadalmi érzékenység. Ez nem csak abban jelenik meg, hogy a cég tehetséges fiatalok oktatását támogatja, hanem abban is, hogy fokozottan érzékeny a hátrányos helyzetű csoportok problémái iránt. Mi sem lehetett természetesebb, mint hogy a DIT csoport úgy fejlesztette tovább weboldalát, hogy az a vakok és gyengén látok számára is könnyen olvasható és kezelhető legyen. A honlap bal alsó sarkában egyértelmű jelzésként sárga négyzetben három fekete pont jelzi, hogy az internetes tartalmak, szolgáltatások a gyengénlátók számára is hozzáférhetőek. Az ikonra kattintva megnyíló egyszerűsített weboldalon a gyengénlátók számára is jól látható lineáris, könnyen kezelhető szerkezetben, fekete alapon nagyméretű fehér betűkkel jelenik meg a tartalom. Az oldal tartalma a látásukat teljesen elvesztő vakok számára is hozzáférhető, mert a leegyszerűsített, lineáris szerkezetű menüsor tökéletesen megfelel az erre a célra kifejlesztett speciális felolvasó programok elvárásainak, azok nagyon jól illeszthetőek a DIT weblapjához.

Fizessünk biztonságosan kártyával, és akár euroban is

A már említett 3 Dimenzióban megjelenő webshopban bemutatott termékek részletes leírása - akárcsak a weblap teljes tartalma - értelek szerűen angolul is olvashatóak. Újdonság azonban, hogy a forinttal való fizetés mellett néhány napja már euróban is megrendelhető a DIT csoport minden terméke és szolgáltatása, és a kor elvárásainak megfelelően a biztonságos bankkártyás fizetés is megoldott. A kártya elfogadás lehetőségét az OTP Bank Rt. biztosítja, biztonságos, SSL protokolt használó kártya elfogadó rendszere segítségével. A fizetéskor a vásárló „átlinkel" a pénzintézet weblapjára, így a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. A webáruházban valamennyi igazán elterjedt bankkártyával (Visa, MasterCard, American Express, Electron és a Maestro kártyák) rendezhető a számla: gyorsan, praktikusan, kényelmesen és biztonságosan!

Rendeljen egyedi ajándéktárgyak a saját fotóival

A dit.hu oldalon rengeteg egyedi ajándékozási ötletet is találnak a látogatók. A legújabb fotó- és emblémázó technikának köszönhetően egy kedves családi fotó rákerülhet például egy pólóra, vagy egy gyerekpárnára. A közös kirándulás képeivel készíttethet egyedi naptárat, olyan ajándéktárgyakkal lepheti meg családtagjait, barátai, ismerőseit, amelyek soha nem köszönnek vissza az üzletek polcain.
A maradandó emlékek sorában az első hely azonban vitathatatlanul a saját digitális képeinkből összeállított egyedi fotóalbum. A képek internetes feltöltése és albumunk stílusának kiválasztása után nem kell mást tennünk, mint megvárni, míg megérkezik a postás, hóna alatt egyedi albumunkkal.
Hasonlóan egyszerű a felhasználó dolga, ha a számítógép memóriájában tárolt, vagy CD-re kiírt fotóit (régi nyaralások és családi programok emlékeit) szeretné végre papírformába önteni. A képek internetes feltöltését követően a fotók méretének és darabszámának meghatározásán túljutva már csak azon kell elgondolkodni, hogy hova, és mikor kéri a szállítást. A többi a DIT csoport felkészült munkatársainak a feladata.

 


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
x