Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Cápákkal úsztak együtt

2008.05.26.

Extrém körülmények között tesztelte partnereit a Digitáltechnika Kft. Életre szóló élmény volt a Brother P-Touch Dealer Day

„A helyszínválasztás szuper, a környezet gyönyörű, az előadások összeszedettek és lényegretörőek voltak.” „Hangulatos, kellemes, otthonos légkörben remek szakmai programnak lehettünk a részesei…” – minden szervező álma, hogy vendégei hasonló mondatokkal köszönnek el. A budapesti Tropicariumban, a Campona Bevásárlóközpontban a napokban tartott Brother DIT P-Touch Dealer Day során ez az álom valóra vált – az elismeréseket a szervező Digitáltechnika Kft. a Brother termékek legnagyobb magyarországi disztribútora kapta.

A Digitáltechnika Kft. és a Brother Magyarország Kft. évek óta sikeres együttműködés keretében szerez egyre nagyobb ismertséget a japán Brother cég termékeinek, köztük is kiemelten a sokoldalú feliratozásra alkalmas, különleges körülményeknek is ellenálló Brother P-Touch feliratozó gépeknek, szalagoknak és címkéknek.

Az ötletet, hogy a cég idei partnertalálkozóját a budapesti Campona beli Tropicáriumban tartsák, a P-Touch szalagok sokoldalú felhasználhatósága, valamint az extrém körülményeknek való rendkívüli ellenállása adta. A viszonteladói találkozó során ugyanis jutott a bemutatott feliratozó címkékből a cápákkal teli hatalmas akváriumba, a kígyók terráriumába, de még az aligátorok medencéjébe is. Mivel a Digitáltechnika ezúttal nem csak a P-Touch címkéket, hanem viszonteladóit is extrém körülmények között tesztelte, utóbbiakra várt a feladat, hogy csapatokat alkotva, az elrejtett címkék és feladatok után kutatva a meglepetésként szervezett TropiKaland részeként olyan élményekre tegyenek szert, amelyet a jövőben számtalanszor elmesélnek majd gyermekeiknek, unokáiknak. Az ízeltlábú, pikkelyeken csúszó, valamint hatalmas fogakkal a kalandorokra váró Tropicarium lakók közül talán mégis a cápák okozták a legnagyobb élményt és egyben traumát is a versengő viszonteladóknak. Mert hogy egy Brother viszonteladó remek az értékesítésben és a tanácsadásban, azt mindenki tudja, azt azonban már kevesebben sejtik, hogy ha kell, akkor a cápákkal teli, öt méter mély medence fenekére is lemerül. Márpedig a Digitáltechnika Kft. Brother P-Touch Dealer Day programján ezt tették a kiválasztott szerencsések.

A program hivatalos részeként a Digitáltechnika Kft. viszonteladói természetesen értékes, lényegretörő, a Brother termékeket tökéletesen bemutató előadásokat is meghallgathattak a Digitáltechnika Kft. és a Brother Magyarország Kft. vezetőinek előadásában, valamint a helyszínen tesztelhették a Brother legújabb multifunkciós termékeit és sokoldalú, bizonyítottan extrém körülmények között is kiválóan helytálló feliratozó szalagjait és készülékeit.

További fotók:


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
x