Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Megújult a DIT Csoport weblapja

2008.03.14.

A felhasználóbarát internetes portálon minden fontos információt megtalál a cégcsoportot alkotó cégekről. A folyamatos fejlesztések során weblapunkat a vakok és gyengén látok számára is könnyen olvashatóvá és kezelhetővé tesszük.

Kellemes látványelemekkel, felhasználóbarát felülettel fogadja látogatóit március elejétől a DIT csoport megújult weblapja a www.dit.hu címen. A legmodernebb technikával létrehozott internetes portál kezdőlapján természetesen minden fontos információt megtudhat a DIT-ről és a cégcsoportot alkotó cégekről,

· a Digitáltechnika Kft.-ről
· a DiFolt Szolgáltató Kft.-ről
· a DIT Rendszerintegrációs Kft.-ről
· és a DIT Szoftverfejlesztési üzletágáról.

Ugyancsak a kezdőlapon híreket és érdekességeket olvashat a cégről, valamint itt találja meg a cégcsoportot alkotó cégek pontos elérhetőségét, valamint letölthető formában a végfelhasználói és viszonteladói árlistákat

A DIT weblap megújult Webshop-pal jelentkezik, ahol a cég újdonságainak és akciós termékeinek bemutatása mellett több praktikus és kényelmi szolgáltatás várja vásárlóinkat, megkönnyítve ezzel a DIT által forgalmazott termékek, és kínált szolgáltatások gyors és kényelmes megrendelését.

A webshop-ban lehetőség van a termékek listázására (szűrőkkel), és a kulcsszavas keresésre egyaránt. A terméklapokon részletes információkkal és sok nagyfelbontású képpel várjuk vásárolóinkat, akik az egyes termékekhez ajánlott kiegészítőket és a hasonló termékeket is könnyen és gyorsan megtekinthetik ugyanitt A webshopban visszatérő vásárlóink bejelentkezett felhasználóként személyre szabott áraikat is megtekinthetik, és természetesen azonnal fel is adhatják megrendelésüket.

A DIT weblap természetesen további, folyamatos fejlesztések előtt áll. Hamarosan elindul internetes oldalunkon a DiFolt Kft. online fotószolgáltatása (képek előhívása, egyedi fotós ajándéktárgy- és albumrendelés). Lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek arra, hogy tematikus hírleveleink közül kiválasszák az igényeiknek leginkább megfelelőt. Weblapunkon hamarosan euroban is feltüntetjük az árakat, valamint lehetővé tesszük a kártyás fizetést. Mivel a DIT csoport fokozottan érzékeny a társadalmi problémák iránt, weblapunkat a vakok és gyengén látok számára is könnyen olvashatóvá és kezelhetővé tesszük.


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
x