Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Fotós ajándékok a DIT-LABOR-ból

2007.12.06.

Kreatív ötletekkel, egyedi fotókkal ellátott ajándékokkal várja vevőit karácsony előtt a győri DIT-LABOR. A Mónus Illés út - Nagy Imre út sarkán lévő kedvelt fotósüzlet munkatársai decemberben meghosszabbított nyitva tartással készülnek a megnövekedett vásárlói rohamra.

- Sokan keresik az egy éve munkába állított díjnyertes digitális fotólaborunk termékeit, a 30x45 centiméteres színes fotókat és az ugyanekkora méretű egyedi naptárakat.

A laborgépen lehívott fotókat a KIS Photobook Pro albumkötőgéppel egyedi albumokban lehet rendezni és kötni az üzletben. A fotóalbum összeállításához szükséges szoftvert bárki ingyenesen letöltheti a www.dit.hu/altartalom.aspx?menu_id=8&altart_id=11 weboldalról, vagy az üzletben segítséget kérhet saját albumának összeállításához. Az egyedi fotóalbumok - amelyek akár céges évkönyvek, vagy kis példányszámú, minőségi prospektusok is lehetnek – ma már kemény borítóval, igazán exkluzív kivitelben is elkészíthetők.

- Az új technológiával készített fotóalbum exkluzív megjelenése miatt saját és céges év végi, vagy karácsonyi ajándéknak is kiválóan alkalmas – mondta el Kaproncai Zsuzsa, a DiFolt Kft ügyvezetője, aki karácsony előtt nem csak lakossági, hanem céges ajándékként is jó szívvel ajánlja a DIT Labor egyedi, fotós ajándéktárgyait is.

- Az általunk készített fotós ajándéktárgyakról garantáltan nem kopik le a festék! A fotók minősége magas színvonalú, a festék a felszín alá diffundál, ezért a fotó szebb és tartósabb, mint valaha. A tárgyak felülete a pólók, párnahuzatok, vagy akár kerámiák esetében sem válik kellemetlen tapintásúvá. A lakossági vásárlók mellett a DIT-LABOR a minőségi ajándékot kereső vállalkozásokra is gondolt: a céges emblémával ellátott törölközők, esernyők és más minőségi ajándéktárgyak mellett az egyedi, céges fényképekkel elkészített 2007-es naptárak szintén különleges ajándékok lehetnek.

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
x