Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Intelligens irodai eszközök

2007.10.31.

Praktikusak, kis helyet foglalnak el az irodában és megbízhatóságuk miatt már azok is kedvelik őket, akik kezdetben fenntartással fogadták.

A multifunkciós irodai eszközök napjainkban igazi slágertermékek – intelligens szolgáltatásuk miatt nagy segítséget adnak az irodai munkában. 

- Míg kezdetben a különböző funkciók (telefon, fax, nyomtató, fénymásoló és szkenner) egybeépítése miatt egyesek idegenkedtek a multifunkciós készülékektől, mára a magas minőség miatt különösen kedveltek ezek az irodai eszközök. A gyártok, köztük a DIT Cégcsoport partnere, a Brother is három év garanciát vállal a termékeire, így nem kell attól félni, hogy meghibásodás esetén minden eszközét elveszti az iroda – mondta el Kaproncai Tamás, a Digitáltechnika Kft. kereskedelmi vezetője.

- Ha valaki teljes biztonságra törekszik, akkor érdemes külön vásárolni egy faxot, és külön egy faxot nem tartalmazó multifunkciós készüléket. Így akkor sincs elvágva az iroda a külvilágtól, ha a többfunkciós készülék mégis meghibásodna, ráadásul hétvégén vagy éjjel elég a faxot bekapcsolva hagyni.

Napjainkban a többfunkciós készülékekbe épített intelligens funkciók nagymértékben megkönnyítik és gyorsítják az ügyintézést: például a készülék internet fax funkciójának köszönhetően képes arra, hogy a bejövő faxokat e-mail formában továbbítsa a munkatársaknak, vagy az e-mailben távolról ráküldött dokumentumot elfaxolja a megadott telefonszámra. Hasznos tulajdonságaik, megbízhatóságuk és széles választék palettájuk miatt egyaránt jó szívvel ajánlom a multifunkciós készülékeket a kisvállalkozásoknak és a nagyobb cégeknek is. Az általunk forgalmazott termékek között mindenki megtalálja az igényeinek és pénztárájának megfelelő készüléket – mondta el Kaproncai Tamás.

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
x