Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Digitálisan szerkesztett fotóalbum

2007.04.16.

Visszaadhatják-e a digitalizált fotók, a CD-n tárolt felvételek a fotóalbumok lapozgatásának meghitt érzését?

Milyen megoldást választhatunk, ha digitalizált fotóinkat nem csak a laptop képnézegetőjén akarjuk megnézni? Modern világunk újabb kihívására Kaproncai Ferenc, a DIT cégcsoport vezetője adta meg a választ, aki egy világújdonságot, a digitálisan szerkesztett, albumkötőgéppel készített, elegáns fotóalbumot ajánl a Kisalföldi Gazdaság olvasóinak figyelmébe. 

- Az utóbbi években már szinte csak digitális fényképezőgépekkel fotózunk, sokan azonban még azzal sincsenek tisztában, hogy digitális képeikről is készíthetnek kiváló minőségű papírképet a fotós boltokban, laborokban. Gyakori jelenség, hogy a CD-ken tárolt fotók előkereshetetlenek, vagy az előhívott több száz papír kép dobozokat, vagy fiókot tölt meg, így nehéz elővarázsolni az éppen keresett fotókat. Mennyivel egyszerűbb lenne, a polcról leemelni egy elegáns albumot, amely az egyes eseményeket szerkesztve tartalmazza – mondta el Kaproncai Ferenc, a DIT cégcsoport tulajdonosa és ügyvezetője.

Mitől más „Photobook” album?

- Az új technológiával készített fotóalbum exkluzív megjelenése miatt nem csak a polcunkon mutat jól, hanem ajándéknak is tökéletes. Elérhető ára mellett minőségben és tartósságban is magas színvonalat képvisel. Eifert János fotóművész ezzel a módszerrel albummá kötött képei például Kínát is megjárva nem csak az utazás viszontagságait tűrték jól, de a látvány is elismerést váltott ki a távoli országban, és idehaza egyaránt – mondta Kaproncai Ferenc, aki szerint az így bekötött album nem csak roppant praktikus, hanem szép is.

- Ez már kinyitása előtt is látható: hiszen az album külső borítója akár az általunk készített fotó is lehet, az album gerincére pedig címet nyomtathatunk. A kinyitott album bal és jobb oldala egyetlen lapból áll, rajta egy vagy akár több ötletesen szerkesztett képpel. Az új technológiának köszönhetően a dupla oldal kívánság szerint egyetlen nagyméretű panorámakép is lehet. Az album lapjainak mindkét oldalán képek vannak, valamennyi matt vagy fényes fotópapíron, ráadásul spirálozás nélkül.

Hogyan készül az album?

Nem mindegy persze, hogy mennyi idő alatt készül el egy „Photobook” album. Újdonság, és nagy könnyebbség, hogy az ingyenesen letölthető, vagy az üzletből elkérhető „My Creative Album” szoftver segítségével az amatőr, vagy profi fotós otthon kényelmesen megszerkesztheti az albumot. Eldöntheti, hogy kétoldalas panorámaképet szeretne-e, vagy kihasználja azt, hogy egy lapra akár 8 képet is tehet feliratozással vagy anélkül, tetszőlegesen megválasztott háttérrel. Az összeállított album lapjait a fotós üzlet minilaborja hívja elő, majd egy-két perc alatt az albumkötő gép automatikusan összeállítja, összeköti az albumot. Akkor sem kell zavarba jönnünk, ha nincs időnk, vagy kedvünk az albumunk összeállításához: ebben kérésünkre a DIT Fotólabor munkatársai készséggel segítenek.

Amit a „Photobook” albumról tudni érdemes:

§    A kicsi zsebalbum (10x14 cm) és a nagy (30x45 cm) lapméret között többféle méretben rendelhető, különböző oldalszámban,

§    Fedőlapja lehet fénykép vagy elegáns kemény borító, melynek gerincén felirat helyezhető el

§    Oldalai fényes vagy matt Kodak fotópapírból készülnek,

§    A képek kívánság szerint feliratozhatók, a háttér változtatható,

§    Több fotót, vagy akár panorámaképet helyezhetünk el a dupla oldalakon,

§    Az albumkötés gyors, akár már 3 perc alatt is elkészíthető és már ezer forinttól is rendelhető album.

  Fotósok és viszonteladók figyelmébe

A DIT Cégcsoport nem csak a győriekre, hanem az ország valamennyi fotósára és a viszonteladókra is gondol. A fotóalbum összeállításához szükséges szoftvert a DIT Fotólabor minden érdeklődőnek készséggel a rendelkezésére bocsátja, az összeállított fotóalbumokat pedig szívesen előhívja és beköti az új rendszer segítségével. A cégcsoport várja azoknak a viszonteladóknak a jelentkezését is, akik digitális fotólaborral és fotóalbum kötőgéppel szeretnék szolgáltatásaikat kibővíteni.

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
x