Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Ajándékozzon egyedi fotóalbumot!

2007.10.04.

Egyedi ötleteket, minőségi ajándéktárgyakat, és mindehhez különleges kényelmi szolgáltatásokat ajánl ügyfeleinek a DIT-LABOR.

Mivel a minőségi fotós ajándéktárgyak elkészítéséhez, a megfelelő fotó kiválasztásához idő kell, a céges és baráti ajándékok kiválasztását már most érdemes elkezdeni, így a karácsonyi készülődés mindenki számára kellemesen és nyugodtan telhet.

- A személyre szabott ajándéknak mindig sokkal nagyobb az értéke, mint ha az üzletek polcairól az utolsó pillanatban leemelünk valamit. Éppen ezért is különösen népszerűek a DIT-LABOR egyedi fotós ajándéktárgyai és fotóalbumai – mondta el Kaproncai Zsuzsa, a Difolt Kft. ügyvezetője.

A DiFolt Kft. győri, Mónus Illés úti DIT-LABOR üzletében kiemelkedő minőségben és már 30x45 centiméteres méretben is gyönyörű képeket készítenek a piac legjobb képminőségű, DIMA díjas laborgépével. A fotókból egyedi naptárak és üdvözlőkártyák is készíthetők, vagy a „My Creative Album” rendszerrel a megrendelő tetszés szerint összeállíthatja egyedi fotóalbumát. A fotóalbum összeállításához szükséges albumszerkesztő szoftver ingyenesen letölthető a www.dit.hu/myca.html weboldalról, így a fotózásnak hódolók akár otthon maguk is megszerkeszthetik fotóalbumukat, majd azt a DIT-LABOR üzletébe eljuttatva hamarosan kézbe is foghatják. Az új technológiával készített fotóalbum egyedisége és exkluzív megjelenése miatt kiválóan alkalmas akár év végi, vagy karácsonyi ajándéknak is. (Ára elérhető, hiszen már 1190 Ft-tól megrendelhető, és nagyon praktikusan használható kisebb darabszámú prezentációs anyagok elkészítésére is!)

- Céges és baráti ajándékozáshoz egyaránt ajánlom az egyedi fotós ajándéktárgyakat. Egyedi céges logóval, csoportképpel, vagy az irodaház fotójával is könnyedén ellátható szinte valamennyi elképzelhető ajándéktárgy az általunk használt, tavaly karácsonykor sikerrel kipróbált és azóta is eredményesen használt szublimációs eljárással. A végtermék tartós, elkészítése gyors, és már kisebb darabszámtól is gazdaságos. A fotók nem csak a már jól ismert felületekre; bögrékre, pólókra vihetők fel ilyen módon, hanem a legkülönfélébb tárgyakra, textíliákra is. Készíthető így sál, sapka, nyakkendő, lábtörlő, kulcstartó, egérpad, kristályóra, puzzle játékok, esernyő, üvegpohár, csempe és még sorolhatnám hosszasan a termékek körét. A cél az egyediség, az ötletesség és a kiemelkedő minőség. Ezt az, amit a DIT-LABOR ajánl idén is az ügyfeleinek – mondta el Kaproncai Zsuzsa, ügyvezető.

 

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
x