Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Előny a nyomtatott energiacímke

2014.05.14.

A boltokban kapható valamennyi lámpatestet és fényforrást energiafogyasztás címkével kell ellátni 2014. március 1-től, ezzel segítve a fogyasztókat a helyes, energiatudatos, zöld és költségkímélő megoldások választásában.

A rendelet dicsérendő, ugyanakkor nagy terhet ró a kiskereskedőkre. Élelmes vállalkozások számra mégis versenyelőnyt jelenthet a címkenyomtatás. Most eláruljuk, hogy miért!

Az uniós szabályozás értelmében a gyártóknak és nagykereskedelmi forgalmazóknak kötelező a lámpatestek mellé biztosítani az energiafogyasztásról szóló tanúsító címkék elektronikus, vagy nyomtatott változatát, a címkéket pedig nem csak a csomagoláson, hanem a kiállított lámpatestek mindegyikén jól láthatóan el kell helyezni.

Mivel jelenleg még kevés gyártó és importőr mellékel nyomtatott címkéket termékeihez, ezért a szabály betartása jelentősen megnehezíti a végfelhasználók és értékesítők életét. Azok a cégek, akik idejében felismerik, hogy nyomtatott címkéket mellékelve jelentősen megnövelik a kis- és nagykereskedők vásárlási hajlandóságát, most lépéselőnyre tehetnek szert.

Címkét gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan

A törvény lényeges kikötése, hogy a címkéket meghatározott formában és méretben, ráadásul színes kivitelben kell nyomtatni, így egy egyszerű irodai nyomtatóval, kis tételben roppant macerás az előállításuk. Egy célzottan címkenyomtatásra tervezett nyomtató segítségével azonban kényelmesen és gazdaságosan lehet a kívánt számú és minőségű energiacímkét előállítani.

- Ehhez a nyomtatáshoz speciálisan címkenyomtatásra kifejlesztett Epson nyomtatót ajánlunk, melyekkel gyorsan és alacsony költséggel, a törvényben előírt méretben, formával és színben nyomtathatók a címkék. A gyártók vagy nagykereskedők így egy kis odafigyeléssel és egyszeri beruházással olyan pluszszolgáltatást nyújthatnak vevőiknek, amely erősíti azok lojalitását és így újabb megrendeléseket eredményezhet – mondta el Kaproncai Tamás az üzleti nyomtatás terén hazánkban meghatározó Digitáltechnika Kft. ügyvezetője.

Ha szeretne egyszerűen mellékelni energiacímkéket a viszonteladói számára vagy csak üzletében szeretné olcsón kinyomtatni a gyártoktól letölthető energiacímkéket, itt kérhet tanácsot: energiacimke@dit.hu


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x