Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Label Expert Day 2013

2013.10.07.

A Digitáltechnika a Brother címkéző és feliratozó készülékek magyarországi hivatalos disztribútora idén szeptember 30-án tartotta éves partnertalálkozóját. Ez már mondhatni hagyomány, hiszen ez volt a hatodik alkalom, hogy délelőtt a termékeket, délután pedig a viszonteladókat tesztelték igazán extrém körülmények közt.

A győri Mobilis látványlaborában tudományos igénnyel a lehető legszélsőségesebb hatásoknak vetették alá a különböző címkéket. PH12-es lúg (nátriumhidroxid), 35%-os sósav, -200C fokos cseppfolyós nitrogén, 900C fokos tűztornádó várt a tesztalanyokra.

A P-touch laminált címke a többi címkével ellentétben minden próbát kiállt. Azt még a káliumklorát és vörösfoszfor elegyének robbantásával is csak részben sikerült elpusztítani :-)

A rendezvényen a szakmai előadások során aprólékosan felcímkézésre kerültek egy speciális mentőalakulatnak a speciális mentőeszközei, köztük egy, a júniusi árvízi mentést is megjárt, légpárnás hajó is.

Délután csapatjáték várt a résztvevőkre a kismegyeri magtár régi épületében, akiket szó szerint bezártak és egy-egy óra állt rendelkezésükre, hogy egymást segítve közösen kiszabaduljanak.

A nap végén szakmailag és szellemileg egyaránt feltöltődve utazhattak haza az ország minden részéről meghívott partnerek. 

További fényképek itt találhatók a cég facebook oldalán!

Videófelvételek itt megtekinthetők: www.youtube.com


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
5 év garancia!
x