Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Brother csúcsvezetők a pesti irodában

2013.06.07.

A Brother európai csúcsvezetői látogattak a napokban a Digitáltechnika Kft. budapesti irodájába. A japán üzletemberek díjazzák a Brother termékek magyarországi értékesítésében vállalt kimagasló szerepünket, ezért biztosították cégünket további kiemelt támogatásukról és szoros együttműködésükről.

Welcome to Digitáltechnika Kft.

Különös megtiszteltetésben volt részünk május 31-én, amikor a Brother magas rangú vezetői (Yuichi Tada, a Brother Európa Kft. elnök ügyvezetője és Tsuyoshi „Thomas” Okishio vállalati tervezési igazgató, valamint Takashi Tomonaga a Brother Közép-Kelet Európa Kft. ügyvezetője) kelet-európai körútja során a cseh, szlovák, lengyel és osztrák Brother partnerek mellett budapesti útja során a Digitáltechnika Kft. budapesti irodájába is ellátogatott.

Hasonló látogatásra hosszú évek óta nem volt példa, így ez az esemény is jelzi, hogy a Brother határozottan szeretné növelni piaci befolyását a régióban és ebben kiemelten számít a Digitáltechnika Kft-re, a Brother termékek legnagyobb hazai disztribútorára.

Yuichi Tada
Chairman and Managing Director
Brother International Europe Ltd.

Kiemelt figyelmet kap a magyar piac

A Brother kelet-európai területért felelős japán vezetői a manchesteri Brother központból érkeztek, budapesti villámlátogatásuk során a Digitáltechnika kirendeltségén időztek a legtöbbet. Az üzletünkben tartott megbeszélés során elhangzott, hogy a Brother tovább kívánja erősíteni magyarországi piaci jelenlétét, ezért cégünk a jövőben további támogatásra számíthat.

A megbeszélésen természetesen szóba került a Brother újgenerációs Print 3.0 nyomtatója, valamint nyárra várható Brother monolézer nyomtató kampány is.

További fényképek az eseményről...


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
ÚJDONSÁG!
x