Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Új generáció: itt van az első „H”

2012.11.15.

A P-touch H 105 a „Handy” generáció első tagja. Kezes, ügyes, és extrém dolgokra is képes. Az alakja pedig egy formatervezői mestermunka…

A P-touch H 105 dizájnja forradalmian új, dinamikus külsővel jelent meg. A formához igazított kezelőfelületbe harmonikusan simulnak a gombok. A matt és fényes felületek kombinált alkalmazása, a fehér, a szürke, és a limezöld színek összhangja trendi megjelenést kölcsönöz az új címkézőgépnek.

Viszlát, kábeldzsungel!

A P-touch H 105 kábelcímke funkciójának segítségével könnyedén rendszerezhetjük kábeleinket. Gépeljük be a felirat szövegét, és máris nyomtathatjuk a zászlós címkét. („Vigyázz! Rázzz…”), („Ne húzd ki!”) Ez azonban még nem minden!

Használjuk ki a funkciót és eresszük el fantáziánkat! Címkézzünk növényeket! Jelöljük meg, a muskátlinak milyen színű a virágja még nyáron, hogy tavasszal már virágzás előtt tudjuk, melyik a piros dupla-virágú!

Feliratozhatunk sós perecet, spárgát, de készíthetünk akár egyedi ceruzát is! Megjelölhetjük Bodri pórázát, hogy ne keveredjen Pamacséval. Címkézhetünk szívószálat, és a házibuliban nincs többé keveredés!

Készítsen űrmatricát!

Használja ki a P-touch H 105 egyedi címkesablonjait! („Szaturnusz távcső”- űrgrafikával, „Gergő teniszfelszerelése”- sportgrafikával, „Számlák 2011”-üzleti/irodai grafikával, „Füles kutyatápja”-kutya grafikával, „Teflon edények”-konyha grafikával).

Tegye színesebbé a címkézést, használjon szimbólumokat, kereteket! Kifogyott az ötletekből? Válassza a „Meglepetés!” funkciót! A játékos „varázsgomb” segítségével a gép automatikusan választ egy sablont a beépített címkeminták közül. Tervezze meg címkéit, valósítsa meg ötleteit, vagy csak bízza a véletlenre!

Dr. H 105, a nyelvészprofesszor

Az új feliratozógép nem ismer nyelvi korlátokat. 20 nyelven beszél: tud törökül, finnül, de akár a brazilokkal is szót ért. „Skriv ut!”(svédül) „Impresión!” (olaszul) „Tip’ar!” (románul) avagy „Nyomtatás!” – a feliratozógép nyelve mindig pörgős: nyomtatási sebessége 20 mm/másodperc!

A P-touch H 105 a tökéletes feliratozó: nem csak szép, de okos és praktikus is.


h i r d e t é s


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x