Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Népszerű fényképes ajándéktárgyak

2007.01.19.

Hatalmas sikerrel vezette be tavaly decemberben magas minőségű, egyedi fotós ajándéktárgyait a győri piacon a DIT-LABOR fotós üzlet.

Különösebb reklám és marketing akció nélkül, mégis hatalmas sikerrel vezette be tavaly decemberben magas minőségű, egyedi fotós ajándéktárgyait a győri piacon a DIT-LABOR fotós üzlet. Mint Kaproncai Zsuzsától, a Difolt Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, karácsony előtt az üzlet munkatársai kora reggeltől késő estig az érdeklődők rendelkezésére álltak, mégis alig bírták a vásárlók rohamát.

- A legkeresettebbek a fotós ajándéktárgyak és a fényképes naptárak voltak. Rengeteg egyedi fotóval ellátott bögrét, párnahuzatot, egérpadot, kulcstartót, puzzle játékot és természetesen pólót adtunk el. Gyakorlatilag az utolsó két hét alatt számos termékből elfogyott a teljes raktárkészletünk, amit most töltünk fel a már megszokott és újabb termékekkel.

A megrendelők leggyakrabban családi fotókkal díszített ajándéktárgyakat rendeltek, de a gyerekfotókon kívül, utazási emlékek fotói és a házi kedvencek portréi is felkerültek a tárgyakra.

A magánszemélyek mellett több vállalat is nálunk szerezte be az év végi exkluzív ajándékát, felkérésükre minőségi fotóalbumokat és naptárakat készítettünk, fotókat nagyítottunk a legváltozatosabb méretben és alapanyagra.

- Az érdeklődés szerencsére jóval nagyobb volt, mint amire számítottunk. Ez azt jelzi, hogy jelentős kereslet van a magyar piacon is a külföldön már elterjedt, minőségi kivitelű, egyedi fotós ajándéktárgyakra. Bízom benne, hogy az új évben az eddig idehaza kevésbé ismert egyedi fotós csempék, törölközők, esernyők és ajándékdobozok stb. is kedveltek és keresettek lesznek. Mint a technológiához szükséges gépek és alapanyagok magyarországi forgalmazói, a jövőben nem csak a vásárlók, hanem a technológia iránt érdeklődő cégek jelentkezését is szívesen fogadjuk. Aki pedig nem akar vagy nem tud beruházni, de mégis kínálni szeretné vásárlóinak ezen szolgáltatásokat, az csatlakozhat viszonteladói hálózatunkhoz. – mondta el Kaproncai Zsuzsa.

 

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2022 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
x