Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Fókuszban a DK szalag! (I. rész)

2012.10.05.

Ritkán említjük őket, mégis megérdemlik a rivaldafényt! Az ár-érték arányban kiváló DK szalagok felhasználási köre széles, tulajdonságaik pedig egyedülállóak. Teszteljük hát őket!

Kemény teszt alá vetettük a címkepiac feliratait: először narancsolajjal, majd hígítóval beáztatott textília-darabbal tettük próbára a címkéket.

A címkegyártók (köztük a Brotherrel) azt hirdetik, hogy címkéik ellenállnak a különböző vegyszereknek. Vajon tényleg így van?

Mi kipróbáltuk!

Először narancsolajat alkalmaztunk, mely egy természetes alapanyagú általános tisztítószer. Hatására a versenytársak címkéi sorra adták fel a harcot.

Egy-két felirat rögtön eltűnt, a többi címkén pedig egyéb elváltozásokat tapasztaltunk: olvashatatlanná vált vagy elkenődött a felirat.

A Brother DK szalagok kiválóan teljesítettek: a titok a címkenyomtatás technológiájában és a szalagok minőségében rejlik.

 

Második megpróbáltatásként hígítót alkalmaztunk.

A DK szalagok továbbra is megőrizték eredeti minőségüket. Az indok egyszerű: a DK szalagok feliratai közvetlen termo-technológiával készülnek, melyhez nincs szükség tintára.

A nyomdaipari termékek feliratozásához ellenben festéket használnak, melyet a legtöbb vegyszer könnyedén felold.

Gyakran azonban vegyszer sem kell hozzá, hogy a címkék olvashatatlanná váljanak: mindannyian találkoztunk már elázott címkéjű tusfürdővel vagy szétmállott feliratú étolajos flakonnal… ha mégse, akkor itt a Facebook oldalunkon megnézheti, összegyűjtöttünk pár ramaty címkét.


Cikksorozatunkban bemutatunk egy-két érdekesebb DK-s címkeszalagot.

Feltetted, de később levennéd?

Van megoldás! Használj eltávolítható Brother címkét! A DK-44605 és DK-44205 szalagok olyan különleges ragasztási felülettel rendelkeznek, melynek köszönhetően bármikor könnyedén egészben levehetők.

Az eltávolítható címkék kifejezetten hasznosak időszakos marketingakciók meghirdetéséhez, ideiglenes árváltozások feltüntetésénél, rendezvények, konferenciák feliratozásánál. A felületen, melyre a címkét ragasztod, kárt nem ejtenek, ugyanakkor profi módon tapadnak.

Üzenj nagyban, kommunikálj bátran!

A DK eltávolítható szalagokból akár 3 méter hosszúságú címkét is gyárthatsz! A fehér szalag praktikus lehet elegánsabb alkalmakra („Sajtótájékoztató a 2. emeleti tárgyalóban”), míg a sárga szalag legnagyobb előnye a figyelemfelkeltő hatás („Vigyázz! Itt építkezés zajlik! Gyalogos forgalom a túloldalon!”).

Tervezz bátran, a DK eltávolítható feliratok nem hagynak cserben, rájuk mindig számíthatsz!


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Színes matricanyomtató!
Fotókönyv szoftver
x