Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Okostelefon = jövő vagy jelen?!

2012.08.01.

Nem véletlen, hogy az okostelefonok világszerte a fejlesztők érdeklődésének középpontjába kerültek. A piac őrült tempóban fejlődik, egyre többen használnak okostelefont. Miképp kapcsolódik ide a Brother? Természetesen címkenyomtatókkal...

Az új QL-710W és QL-720NW címkenyomtatók egyik legnagyobb előnye kétségtelen, hogy már okostelefonnal is használhatók. Az iPrint&Label app-nak köszönhetően egyszerűen és gyorsan nyomtathatunk vezeték nélkül, iPhone, iPad és iPod Touch vagy Android-os készülékről.

Az alkalmazás telepítése egyszerű: a Digitáltechnika Kft. honlapján található QR-kód beolvasásával a megfelelő letöltőközpontba juthatunk, ahol feltelepíthetjük a kifejezetten okostelefonokra fejlesztett, Brother szerkesztőprogramot.

Kipróbáltuk, teszteltük és bevált!

Íme egy kis használati útmutató a programhoz. Letöltés, telepítés és futtatás után a főmenü köszönt bennünket.

Első lépésként eldönthetjük, hogy egyszerű szöveges címkét, fotóval ellátott címkét, vagy vegyes címkét szeretnénk nyomtatni – ez utóbbihoz indulásnak a Sablonok menüpontot javasoljuk.

A Sablonok közt olyan példákat találunk, mint: postacím, leltári címke, iratrendező címke vagy névkitűző nyomtatása. A Címke kollekció előre megtervezett, látványos feliratokat kínál, melyek mellett humoros grafika is szerepel.

A szerkesztőprogram előnye, hogy automatikusan kapcsolódik a telefon címjegyzékéhez és galériájához, melyből könnyedén kiválaszthatjuk a tervezett címkéhez a szükséges címet vagy képet. Nyomtatási előkép választása esetén a címkét teljes méretében láthatjuk és telefonunk képernyőjéhez is igazíthatjuk, a 100% gomb funkcióval.

A Nyomtató beállítások menüben kiválaszthatjuk a nyomtató típusát – segítségképpen a wifi látóterében érzékelhető kompatibilis nyomtatókat automatikusan mind felkínálja a szoftver.

A címketervezéshez tetszés szerint beállíthatjuk a használni kívánt szalag típusát (milyen széles szalag vagy milyen méretű etikett-tekercs) vagy a „Check Media” funkció segítségével le is kérdezhetjük, hogy épp milyen szalag van a nyomtatóban.

Nekünk már csak a kívánt hosszt és példányszámot kell megadnunk. A QL-710W-hez használható DK szalagok többféle szélességben is kaphatók, akár 62 mm széles címkét is nyomtathatunk.

Akiknek ez a program kevés, azok PC-n vagy MAC-en használhatják a P-touch Editor 5.0 teljes profi eszköztárát. Ott a címketervezéshez rajzeszközök is rendelkezésre állnak, de akár Excel vagy egyéb adatbázisból is meríthetünk a címkéinkhez adatokat.

A Brother címkék felhasználási területe nagyon széles. Facebook oldalunkon szeretnénk pár ragyogó, újabb tippel szolgálni…

www.facebook.com/PtouchHU


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Fotókönyv szoftver
ÚJDONSÁG!
x