Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Egy, leérett a meggy...

2012.07.02.

Tombol a nyár, megvolt a meggyszüret, a Brother pedig újabb meglepetéssel rukkolt elő: Megjelent az új kedvezményes árú meggypiros P-touch 1080 feliratozógép!

A P-touch 1080 jól felszerelt, sokoldalú, a kezelése mégis könnyű és egyszerű. A címkézőgép úgynevezett DECO móddal rendelkezik, mellyel 12 féle előre megtervezett dekorációs sablon használható. A címkeminták közt van pöttyözött, inverz, sokszorozott és több divatos változat is. A 7 fajta kerettel, 8 stílussal, a 209 féle betűvel és a 178 választható szimbólummal több ezer címkeváltozat alakítható ki, melyek közt a gyerekektől kezdve az idősebbekig mindenki megtalálja a neki megfelelőt (szivecskés címke „Szeretem apát!” felirattal, „Reklámot nem kérünk” felirat a postaládán kontrasztos inverz verzióban, „Szigorúan bizalmas” matrica figyelmeztető jelekkel a mappán).

A beépített óra/idő funkcióval ráadásul azonnal dátumozhatunk. Régóta áll a mélyhűtőben a pörkölt, de nem merjük megenni, mert ki tudja, mikor készült? Készítéskor dátumozzuk fel! Túl nagy az irat halom az asztalon? Átláthatatlan, hogy melyik feladattal mikorra kell végezni? Címkézzük rá a határidőket!

Mi tartozik a géphez?

Ennek a szezonális Brother kézi feliratozógépnek a csomagolása is kivételes, mert több tartozék is jár hozzá. A csomagban megtalálható a működéshez szükséges 6 elem és egy 4 méter hosszú, 12 mm-es TZ szalag. De ez még nem minden! A termék most a Digitáltechnika Kft.-nél (www.dit.hu) kivételesen bomba áron kapható. Mi kellhet még? Kezdődjön a címkézés!


Kép forrása: www.p-touch.hu

Meggy és címkézés

Hogyan segíthet a meggyszezonban a Brother? Lássunk egy példát: nyáron leszedjük a meggyet, befőzzük, kirakjuk a polcra. De télen, mikor apa meggylekvárt keres, hogyan különböztesse meg a ribizli-, cseresznye-, málna- és eperlekvártól? A válasz előttünk hever: gondolkodjunk előre, címkézzük fel a befőttet! „Meggylekvár – 2012”. Hát nem egyszerű? („Barack befőtt – 2011.08.04. – édesítőszer nélkül”, „Uborka kaporral - ahogy Dani szereti”).

Hogy mire használható még a PT-1080 készülék?
További érdekes tippek és ötleteket talál a Facebook oldalunkon:

www.facebook.com/PtouchHU


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
Színes matricanyomtató!
Fotókönyv szoftver
x