Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Ötödször is kötélnek álltak...

2012.06.07.

A Digitáltechnika Kft. május 6-án és 7-én immár ötödik alkalommal rendezte meg Brother dealer találkozóját (a Label Expert Day-t). Kalandban és izgalomban most sem volt hiány, a MeXtrém Park kötélpályája gondoskodott a kihívásról.

Május 6-án délután az ország különböző pontjairól érkezett Brother viszonteladókkal telt meg az egyik győri hotel parkolója. Az ETO-Debrecen meccsre tartva a buszon gyorsan egy csapattá vált a társaság. A bajnoki derbin mindegy volt, hogy ki honnan jött, hány éves, vagy szereti-e a focit, egyformán kiáltották: Hajrá ETO!

Bár a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, a program vidáman sétahajózással folytatódott a Dunán. Az esti fényekben tündöklő város és a kivilágított hidak varázslatos látványt nyújtottak. A hajózás célja az étterem volt, ahol könnyű grillvacsora várta a Brother csapatát. Végül a jóllakott társaság egy kellemes biliárdozással töltötte az est hátralevő részét.

Meglepetések, újdonságok, gyakorlati bemutatók

Hétfőn a szakmai program ünnepélyes köszöntővel kezdődött. Kollégák köszönték meg egy jelképes ajándékkal Kaproncai Ferencnek, hogy szinte napra pontosan 30 éve megálmodta és megalapított a Digitáltechnikát. Az ezt követő előadások sok újdonságot mutattak be, és olyan hasznos tippeket és értékesítési tanácsokat adtak, melyek sokat segítenek a Brother dealereknek. Felboncolhatták a szalagkazettákat, kipróbálhattak minden Brother terméket, és saját szemükkel győződhettek meg róla: a Brother címkék verhetetlenek. „A kisméretű mobil nyomtató és mobil scanner lenyűgöző volt.” – mondták utólag többen is.

Üveg korsóra is nyomtattunk

Az előadások végén minden jelenlévő jópofa meglepetésben részesült. A helyszínen készült fényképével és nevével ellátott üveg korsót kapott, amit sokan rögtön örömmel használatba is vettek. Az ajándék annyira tetszett, hogy több telefon hívást is kaptunk másnap, hogy hogyan készíthetnének ők is ilyen ajándéktárgyakat. Nos, természetesen ezt is Brother nyomtatóval és speciális szublimációs tintával nyomtattuk.

Egy látványban és ízvilágban is fantasztikus ebédet követően a P-touch címkékhez hasonlóan a partnereinket is teszteltük, most igazán extrém körülmények közt. A meXtrém Park akadálypályáján bizonyították, hogy ők is legyőzhetetlenek!

Fotók:

További sok-sok fotó a rendezvényről a facebookon:


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2023 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ColorWorks +2 év garancia
Fotókönyv szoftver
x