Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

Brother P-Touch TZ szalag – Tesztelve extrém körülmények között

Megfakul a tűző napon az árucímke és gyorsan leválik a minap felragasztott felirat? Nem talál olyan feliratozó szalagot, ami a nedvességnek, a vegyszereknek, a magas hőmérsékletnek
és a téli hidegnek is egyformán ellenáll?
Ha a Brother P-Touch feliratozó szalagokat választja, akkor
ezeket a problémákat akár örökre elfelejtheti. A Brother P-Touch TZ feliratozó szalagokat ugyanis olyan különleges technológiával készítik, hogy azok gyakorlatilag mindennek ellenállnak!

A Brother P-Touch feliratozó szalagjait és címkéit úgy fejlesztették ki, hogy azokat Ön a lehető legszélesebb körben és praktikusan használhassa, függetlenül attól, hogy ezek a körülmények átlagos irodai vagy otthoni igénybevételt, speciális egészségügyi, esetleg szélsőséges ipari körülményeket jelentenek.
Joggal merül fel Önben a kérdés, hogy miért tartósabbak a Brother P-Touch laminált címkék, mint a többi feliratozó szalag. Azért, mert a hagyományos címkéktől eltérően a P-Touch TZ szalagokat egyedülálló laminálási technológiával készítik. A szalagok 6 rétegből állnak, a rájuk nyomtatott felirat betűit egy hőre aktiválódó festékréteg hozza létre, amely két poliészter film védőréteg között helyezkedik el, a feliratot így egy szuper-tiszta polietilén bevonat védi meg minden külső behatástól.
Az eredmény egy csaknem károsíthatatlan címke, amely a legkíméletlenebb körülményeknek is ellenáll, és szinte mindent kibír. Bátran használható beltérre és külső térre egyaránt. Időtálló, vízálló, ellenáll vegyszernek, hidegnek és melegnek (-50 és 200 Celsius között) és nem fakul ki.

Egy ilyen speciális szalagot különleges körülmények között kell tesztelni is. A Brother nem sajnálta a fáradtságot és extrém körülményeket teremetett ahhoz, hogy az Ön kezébe kerülő TZ szalag valóban strapabíró legyen.
A laminált Brother címkék kopásállóságát a versenytársak nem laminált címkéivel együtt, egy 1 kilogrammos homokszóró szerkezettel tesztelték. Miután a készülék ötvenszer elhaladt a címkék fölött, homokszemcsékkel megszórva azokat, a P-touch laminált címkéinek karakterei teljes mértékben hibátlanok voltak, és a rétegek is csak kis mértékben karcolódtak meg. A versenytársak címkéin található karakterek ezzel szemben jelentős mértékben megrongálódtak.
A vegyszerállóság vizsgálata során a szalagokat 2 órára különböző folyadékokba merítették, de ez nem okozott változást a címkék külsejében és struktúrájában. A címkék felirata nem törölhető le vegyszeres ronggyal sem. Ezt bizonyította, hogy a szövegben akkor sem esett kár, amikor egy fél kilogrammos, vegyszerrel és oldószerrel átitatott ruhával bevont súly húszszor dörzsölte végig az egyes címkék felületét. A vizsgálat során a P-touch laminált címkék a versenytársakéval ellentétben hibátlanok maradtak.
A fakulási teszt során a Brother P-touch laminált címkéket fémlemezekre ragasztották, majd egy fényállósági tesztkamrában 83°C hőmérsékleten, 100 órán keresztül erős fénynek tették ki. A címkeszövegek színe a teszt során nem változott, a felirat teljes mértékben olvasható maradt. Még a szalagok háttérszíne is csak a sárga szalagnál fakult meg kissé.
A szalagok vízállóságát a Brother P-Touch szalagokat forgalmazó Digitáltechnika Kft. is tesztelte, amikor a budapesti Tropikárium cápaakváriumába invitálta partnereit, hogy a békatalpakra ragasztott, tengervízbe merített P-touch címkéket együtt teszteljék. A cápakaland után a címkéken semmiféle elváltozás sem volt tapasztalható.

A TZ címkék további ellenálló tulajdonságáról (erős tapadás, hőállóság, hideg tűrés) legkönnyebben személyesen győződhet meg. Válassza a TZ címkéket, és a jövőben garantáltan P-Touch címke függő lesz!

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
NYÁRI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x